Professional Teflon Comb S

Artikelnummer: OTS056
Vorige Artikel 36 van 41 Volgende
€ 12,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 3 stuks

Teflon Comb Shedding

Professionele anti-statische kattenkam met handvat (teflon laag)

Anti-statische ontwol kam met coatinglaagje
Inhoud: Een kam van 18 cm met lange en korte tanden 8 x 3 cm 

Voor wie is deze kam geschikt?

  • Een fijne kam voor kortharige katten met een dikke vacht met veel onderwol en katten met een langharig vacht met veel onderwol die iets uitgedund mogen worden. 
  • Ideaal voor het hele jaar omdat deze kam geen statische reactie geeft en makkelijk door de vacht glijdt.  

De ontwol kam, uit de Teflon Comb serie.

Een mooie stevige kattenkam met handig handvat. Deze kam is mooi afgewerkt zonder ruwe lassen waardoor de kam goed door de vacht heen glijdt. Bovendien heeft de kam een teflon laagje waardoor hij niet statisch is, een probleem dat bij veel metalen kammen voorkomt. De speciale coating op deze kam zorgt ervoor dat je nog makkelijker door de vacht van je kat heen komt. Deze kam met lange en korte tanden is uitstekend geschikt voor een kat met een dikke wol vacht die wat uitgedund mag worden.


Wen je kat aan het kammen, het is een mooie gelegenheid om je kat regelmatig te controleren op gezondheid. Dan ben je er snel bij als je kat iets mankeert.


Gebruiksaanwijzing

Altijd eerst met de grove kant beginnen te kammen. Steek de kam schuin in de vacht en haal hem voorzichtig zonder de huid te raken door de vacht heen. Altijd met de haren mee kammen en korte slagen maken. Pas als de vacht goed doorkambaar is kan je het fijnere gedeelte gebruiken.

 

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss