Applaws Kitten Chicken

Artikelnummer: APP30
Vorige Artikel 9 van 97 Volgende
€ 1,45 (inclusief 21% btw)
Voorraad 19 stuks

Applaws Kitten Chicken

Applaws natvoer voor kittens met kip in eigen vocht in 70 gram blik

Kittenvoer: zachte stukjes kipfilet gegaard in eigen vocht voor de opgroeiende kat. Inhoud 70 gram blikje met stukjes kipfilet in iets verdikt bouillon.

Voor wie is dit natvoer bedoeld?

Voor de opgroeiende kat. In dit blikje Applaws zitten mineralen die kunnen bijdragen in een gezonde groei van je kitten. Ook dit kattenvoer wordt alleen bereid met de ingrediënten die op het etiket staan. Laat je katje genieten van echte stukjes vlees, vis & gevogelte in een iets verdikt bouillon.

Ingrediënten:

Kipfilet (53%), kippenbouillon (24%), rijst (1%) en mineralen

Analytische bestandsdelen:

Ruw Eiwit 11% - Ruw Vet 2% - Vocht 82% - Ruwe As 0,5% - Ruwe Celstof 0,5%

Voedingsadvies?!

Als je de wikkel van dit blikje leest, zal je zien dat er zo ongeveer 1 tot 4 blikjes per dag aangeraden worden naarmate je kitten groeit. Dit is gebaseerd op een kitten dat geen brokjes eet. Applaws gaat er van uit dat je ook Applaws-brokjes voert aan je kitten. De nutritionele toevoegingen die een katje nodig heeft zitten voornamelijk in dit droogvoer. Eet je kat droogvoer? Dan zal je dat in mindering moeten brengen op het natvoer. Over het algemeen wordt aangeraden om kittens onbeperkt toegang te geven tot eten. In dit kattenvoer zitten geen schadelijke stoffen voor het kattengebit.

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss