Biokat's Active Pearls

Artikelnummer: GIM81
Vorige Artikel 13 van 17 Volgende
€ 7,99 (inclusief 21% btw)
Dit product is te bestellen.

De levertijd bedraagt 7 dagen.

Biokat's Active Pearls

Biokat's Active Pearls voor een extra geurbinding in je kattenbak

Geurbinding voor in de kattenbak.
Bus granulaat actieve kool 700 ml

Voor wie is deze kattenbak toevoeging geschikt?

Voor iedereen die zoveel mogelijk de kattenbak wil ontgeuren. Misschien voor tijdelijk gebruik bij darmproblemen van je kat of bij heel warm weer wanneer luchtjes iets sneller ontwikkelen.

Kattenbak geurbinding van Biokat's!

Met Biokat’s Active Pearls verbetert je de geurbinding van het kattengrit op natuurlijke wijze door het effectieve actieve kool. Actieve kool al lange tijd gebruikt, bijv. in afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten, in waterfilters en in schoenzolen. Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als je bijvoorbeeld 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof.

Gebruiksaanwijzing?!

Gelijkmatig over het grit verdelen. Het granulaat in de Active Pearls versterkt de vorming van klonten, waardoor je langer gebruik kan maken van je kattengrit 

Schoonmaken?!

Blijf de kattenbak gewoon minstens 1 x per dag uitscheppen. De korrels zijn een ondersteuning in de bestrijding tegen geur. Schoon is voor je kat niet alleen een kwestie van geur maar absoluut ook een kwestie van niet over de uitwerpselen hoeven te lopen!

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss