Bronze Fine Comb

Artikelnummer: NOIR06
Vorige Artikel 22 van 41 Volgende
€ 9,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

Bronze Kam Fijn

Luxe kam om langharige katten op vlooien te checken

Luxe kam met fijne tanden
Inhoud: Een kam van 22 cm met fijne tanden 7,5 x 3 cm 

Voor wie is deze kam geschikt?

  • Een vlooien kam voor langharige katten
  • Ideaal voor het checken van vlooien en andere ongedierte

De vlooienkam voor langharige katten, uit de Bronze serie.

Deze stijlvolle kam is van gegalvaniseerd roestvrijstaal en heeft afgeronde pinnetjes waardoor er minder kans is op huidirritatie. Het ergonomisch handvat is gemaakt van stevig ABS-kunststof voor meer comfort bij het vasthouden van de kam.

Deze kam is wat mij betreft niet geschikt voor normaal gebruik omdat hij te fijn is en je dan de haren uit de vacht trekt, waardoor je het hele jaar door verharing bij je kat stimuleert. Maar het is wel een fijne kam als je vermoed dat je kat vlooien heeft. Daar is hij echt fijn genoeg voor. Zeker bij het gebruik voor langharige katten omdat je daar met een "echte" vlooienkam niet door de vacht heen komt zonder hem te beschadigen.


Als je checkt op vlooien altijd een kommetje met water met een scheutje afwasmiddel er in naast je neer zetten. Als je de kam door de vacht hebt gehaald dan doop je hem in het kommetje. Zo verdrinken eventuele vlooien en kan je zien of de zwarte spikkels rood worden (vlooienpoepjes).


Gebruiksaanwijzing

Altijd met de haren mee strijken. En maak niet van die lange halen. Om te checken op vlooien moet je ook echt tot op de huid kammen. Begin daarom op plekken waar ze meestal zitten. In de nek, op de rug bij de staart aanzet en in de oksels en liezen. Vind je vlooien gebruik dan ook een vlooien pipet om ze te bestrijden.

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss