-7%

ZIPit Wadded Blue Large

Artikelnummer: SUM2019-2
Artikel 1 van 7 Volgende
€ 42,99 € 39,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

ZIPit Wadded Blue

Balletjeskussen met gewatteerde losse hoes erg geschikt voor oudere katten

Gewatteerde balletjeskussen met losse hoes.
Afmeting: 7 x 70 x 45 cm 

Voor wie is deze balletjeskussen geschikt?

  • Een ideale slaapplaats voor katten die niet in een mandje willen maar graag de overzicht houden.
  • Ligt erg lekker voor iedere kat maar perfect voor oudere katten omdat de balletjes helemaal naar het lijf van je kat vormen.
  • Deze maat is ontzettend geschikt voor kittens en kleinere volwassen katten die languit willen liggen

Een balletjeskussen, speciaal gevuld voor een kat!

Dit balletjeskussen is weer eens wat anders dan een kattenmand. Hij lijkt heel zuinig gevuld te zijn. Maar juist dat is zo fijn voor je kat. Door te trappelen en te draaien maken ze hun eigen holletje. De polytheenballetjes rollen door de druk van het lijfje naar de kant en voegen zich helemaal. Dit poezenslaapplekje isoleert de lichaamswarmte van je kat voegt zich naar het kattenlijfje. Dit is een absolute aanrader voor katten met artrose en andere pijnen omdat het geen druk geeft. Maar iedere kat kan hier heerlijk op liggen.

Gemaakt van een gladde doorgestikte donkerblauwe stof met een stevige rits als eye-catcher. Ondanks de kleur zijn de kattenharen zo te verwijderen, ze blijven niet echt kleven aan deze stof. Ideaal voor niet zulke grote katten, of katten die heel graag in een rondjes slapen. Een gelimiteerde versie.


Vindt je kat die rollende balletjes raar? Maak even zelf een kuiltje in het kussen en zet je kat er voorzichtig op. Of leg een lekker snoepje in het kuiltje. Het kan misschien even duren maar de meeste katten vinden deze kussen geweldig.


Schoonmaken!

De haren zijn goed afneembaar met een stofzuiger of meubelborstel. De hoes is machine wasbaar op 30°. Wil je persé de binnenkussen wassen? Schut hem eerst goed uit zodat je weet dat hij niet lekt en doe hem voor de zekerheid in een kussensloop in de wasmachine

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss