Mat - Blackhole Mat

Artikelnummer: LRY300
Vorige Artikel 9 van 17 Volgende
€ 19,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 3 stuks

Blackhole Mat 

Royale uitloopmat die het grit voor je opvangt 

Stevige opvang kattenbakmat in zwart-antraciet.
Afmeting: 45 x 65 x 0,8 cm

Voor wie is deze mat geschikt?

Deze handige en duurzame mat met een ingenieus honingraat systeem is een ideale vuilverzamelaar. De mat kan zowel in de breedte als de lengte voor elk type kattenbak gelegd worden. Het bespaart je een hoop stofzuigen van gemorste kattenbakkorrels. Want deze mat is gemaakt uit 2 lagen, de bovenste laag is voorzien van gaatjes die de pootjes schoonmaken en waar het kattengrit door valt. De onderste laag is wat zachter en vangt het grit op en houdt het vast. er. De 2 lagen zijn met klittenband aan elkaar bevestigd en en door een stuk los te trekken kan je de mat zo weer boven je kattenbak uitschudden.


Leg deze uitloopmat in de lengte voor de kattenbak, zodat je kat echt alle grit aan zijn pootjes kwijt is. Scheelt mega veel in het schoonmaken!


Schoonmaken?!

Door het gebruik van met name duurzame en lichtgewicht materialen kan deze Blackhole uitloopmat makkelijk worden opgetild en verplaatst. Het opgevangen vuil kan makkelijk in de prullenbak of kattenbak worden gegooid. De twee lagen waaruit deze mat bestaat zitten met klittenband aan elkaar vast, maar kunnen in een beweging van elkaar worden losgetrokken. Hierdoor is met de hand afspoelen onder de kraan een eitje. Je mag de mat ook schoonmaken met zeep, maar hou er wel rekening mee dat beide matten volledig droog zijn voor je ze weer aan elkaar vastmaakt en voor de bak legt.

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss