Katten Christmas Cracker

Artikelnummer: Xmas05
Vorige Artikel 6 van 6
€ 3,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 9 stuks

Katten Cristmas Cracker 

Twee kattenspeeltjes en een zakje biergist snoepjes in een Crismas Cracker geschenk verpakking. Ideaal geschenk voor onder de kerstboom

Verschillende kleine kattenspeeltjes die erg leuk zijn om te verstoppen en te grabbelen en een heerlijk zakje gemengde gistsnoepjes van Gimcat.
Inhoud een cadeauverpakking met een muisje, een gooi veertje en een zakje ouderwetse biergist snoepjes in verschillende smaken

Voor wie is dit pakket bedoeld?

Voor iedereen die zijn kat wil verrassen met kleine cadeautjes, maak er een echt feestje van met de kerst. Er zit geen plof in de Christmas Cracker... tenzij je de plof bedoeld als jij een poging hebt gewaagd om het ding uitelkaar te trekken. Wil je het helemaal af maken... doe er een leuke Xmas Teaser Krinkle Ball en klaar ben je! Zo kan je op originele wijze bij kattenmensen op bezoek tijdens de feestdagen.

Katten Christmas Cracker

De kleine speeltjes zitten los in de cracker. Zodat ze eruit rollen als je de cacker stuk scheurt. De snoepjes zitten wel in een dicht geseald zakje zodat ze nog heerlijk vers en krokant zijn. Dit is een ideale basis voor een cadeautje als je op bezoek gaat bij kattenmensen. Of gewoon voor je eigen katten zodat ze hun eigen cadeautjes hebben onder de kerstboom. Wel een kleine waarschuwing.... er moet wel stevig getrokken worden aan de cracker wil hij open gaan. 

Voorzichtig?!

Check regelmatig of de kattenspeeltjes nog in goede staat zijn en en of je kat er geen stukjes van binnen kan krijgen.

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss