Pouff - Chill Zack Ocher

Artikelnummer: 2020WC07
Artikel 1 van 18 Volgende
€ 49,99 (inclusief 21% btw)
Dit product is te bestellen.

Chill Zack Ocher

Balletjes zitzak voor je kat in zacht okerkleur 

Dit balletjeskussen ligt hoger dan de gewone kussens en omringd je kat nog meer
Afmeting: 24 x 50 Ø cm 

Voor wie is deze zitzak geschikt?

Een ideale slaapplaats voor katten die niet in een mandje willen maar graag de overzicht houden. Katten die graag wat hoger liggen en zich helemaal willen nestelen in een kuil. Het is even wennen, maar als het eenmaal ligt.....

Een zitzak, met een speciaal kuiltje voor je kat!

Deze zitzak is een hoog balletjeskussen, waar je kat als hij eenmaal door heeft hoe het werk heerlijk knus ligt als in een kattenmand. Deze versie is gevuld met polytheenballetjes, waardoor de inhoud zich flexibel om je kat vormt. En dat kuiltje dan waar je kat zo van houdt? Die is al helemaal voorgevormd in de zitzak. Dus je kat kan nog steeds helemaal geborgen liggen alleen wat hoger dan op een balletjeskussen en iets dieper weggezakt in een kuil.

Wel even een opmerking voor de mens achter de kat! Je legt de zitzak zo neer dat het rondje helemaal op de vloer staat en dan deuk je de punt in. Zo staat de zitzak dus optimaal voor je kat en zal die er graag gebruik van maken. 

Gemaakt van een zachte gewatteerde jersy stof die makkelijk te reinigen is en heerlijk warm slaapt zonder de vacht te laten klitten. Ideaal voor kleine tot normale grote katten, of katten die heel graag in een rondjes slapen. Alhoewel mijn eigen kat het liefst er languit op ligt met zijn pootjes er af bungelend?! .... katten... sjucht?! Anyway het is een gelimiteerde versie.

Schoonmaken!

De haren zijn goed afneembaar met een zachte meubelborstel. De hoes is machine wasbaar op 30°. De binnenkussen is niet wasbaar!

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss