Totally Hooked Herring

Artikelnummer: HOF-TOTA01M
Vorige Artikel 37 van 51 Volgende
€ 6,30 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Totally Hooked Haring

Deze bijna levensechte vis is gemaakt van zacht katoen en gevuld met Madnip, een geweldig kattenspeeltje voor je kat

Hoogte 4 cm - Lengte 30 cm - Breedte 10 cm - Maat M

Een heerlijk geur kattenspeeltje om tegen aan te trappelen en mee te knuffelen in de vorm van een echte haring.

Haring, Hollandser kan het eigenlijk niet. Het is bijna een toeristische attractie die je moet hebben meegemaakt, het eten van een zoute haring?! En dan kan je het natuurlijk officieel doen en dat ding bij de staart pakken en dan boven je mond laten bengelen om hem af te happen. Maar geef toe dat is gewoon gedoe.

Je kan het natuurlijk wel uitproberen bij je kat. Maar je hebt best kans dat hij de vis meteen uit je handen slaat. Hier met dat ding, ik lust je rauw!! De grote haring is geweldig geschikt om tegen aan te trappelen en hem helemaal te omklemmen om je even helemaal suf te snuiven aan die lekkere luchten.

Want deze haring bevat wat Madnip! Een kattenkruid (-achtige) plant afkomstig uit Azië. Madnip is krachtiger en fruitiger dan Catnip en absoluut het proberen waard als je kat niet (meer) reageert op kattenkruid.

En die kleine haring?! Die is voor kleine katten of voor katten die alleen maar willen knuffelen met hun visje. Groot of klein voor iedere kat is er wel een maatje…s..haring?!

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss