Cats & Things in het echt bezoeken?

Je vindt de kattenwinkel van Amsterdam hier op de Hazenstraat 26 1016SP in Amsterdam. 
Openingstijden: dinsdag - vrijdag van 11.30 tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Alleen klanten van de Cats & Carry service kunnen op donderdag tot 20.00 uur hun vooraf bestelde boodschappen ophalen.

Q-Park

Natuurlijk kan je ook in de directe omgeving van Cats & Things betaald parkeren. Maar de plekjes zijn beperkt. Er is wel een parkeergarage op loopafstand. Klik hier voor de routebeschrijving naar Q-park. 

Een hele dag Amsterdam?

Dan kan voordeliger zijn om gebruik te maken van de P+R Garages van Amsterdam. Na 10.00 uur en in het weekend zou het maar € 1,- per 24 uur zijn. Het vervoer met de OV is helaas niet meer gratis. Je kan er ook voor kiezen om helemaal met het openbaar vervoer te komen. Er is een uitgebreide dienstregeling van trein, tram, metro en bus. Plan je route vooraf op 9292.nl dan weet je meteen welke opties er zijn. Vanaf station Amsterdam Centraal is tram 17 de beste optie (halte Elandsgracht).

Heb je vragen? 

Zou je dan gebruik willen maken van het contactformulier hier onder. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om even 'n (virtueel) bakkie te doen. In dat geval krijgt je vraag alle aandacht en wordt niet even tussendoor behandeld. 

Vernieuwen
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss