Acana kattenvoer

Acana is rijk aan dierlijke producten en hoogwaardige eiwitten. Deze voeding is gebaseerd op de voeding van wilde katten in de natuur. Zo bevat dit kattenvoer een hoog percentage scharrelvlees, -gevogelte en duurzaam gevangen vis van lokale boerderijen en vissers. Dit voer bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dus koolhydraatarm. De eiwitrijke ingrediënten worden aangevuld met verse lokale groenten, fruit en kruiden. Omdat je kat een natuurlijke behoeften naar grassen en kruiden heeft. Die verbeteren de stofwisseling van je kat en houden de organen vitaal. Doordat het kattenvoer op deze manier goed verteerbaar is, neemt je kat alle voedingsstoffen op en heeft hij een gezonde ontlasting.

Acana kattenvoer wordt door een familiebedrijf in Alberta (Canada) in een eigen fabriek geproduceerd. Alle ingrediënten zijn duurzaam binnen de lokale regio gefokt en/of gevangen. De ingrediënten zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie en worden iedere dag vers aangeleverd. Ze worden dus niet eerst ingevroren en opgeslagen voordat ze verwerkt worden in de fabriek van Champion Petfood.

Champion Petfood’s passie is het maken van biologisch verantwoorde kattenvoer dat het leven van katten én hun mensen over de hele wereld verbetert. Acana heeft internationaal een zeer goede reputatie en is dankzij de hoge kwaliteit en continue innovatie vaak ‘Award Winning’ op het Amerikaanse continent.

Acana is een biologisch verantwoorde en duurzaam bereide kattenvoeding geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Tot nu toe maakt Acana geen natvoer of snackjes, maar Orijen dat uit dezelfde fabriek komt heeft wel gezonde snackjes.

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss