Orijen Kattenvoer

Orijen is één van de meest natuurlijke droge kattenvoer dat er op de markt is. Kleur-, geur-, smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen komen in dit kattenvoer niet voor. Orijen gaat er van uit dat hoewel je kat een huisdier is, hij nog steeds lijkt op zijn wilde voorouder. Je kat is een carnivoor die behoefte heeft aan kattenvoer dat is samengesteld op basis van vers vlees en vis, met maar een heel klein beetje groente, fruit en grassen. Maar liefst 60 tot 65% van het vlees gebruikt in Orijen, is vers. In dit voer vindt je geen hoog gly-chemische granen en plantaardige eiwitten zoals aardappel die in veel kattenvoer dient als goedkope opvulling. 

Orijen is een Whole Prey diervoeding, er zit veel variatie in de vleesingrediënten met aandacht voor de hoge voedingswaarde van vers orgaanvlees (kippen hartjes, kippen lever, lamslever, groene pens) maar ook eetbaar bot, kippen kraakbeen en beendermerg. Eigenlijk volgens dezelfde filosofie als Barf, maar dan in een brokje.

Orijen kattenvoer wordt in Alberta (Canada) door een familiebedrijf in hun eigen fabriek geproduceerd. Alle ingrediënten zijn duurzaam binnen de lokale regio gefokt en/of gevangen. De ingrediënten zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie en worden iedere dag vers aangeleverd. Ze worden dus niet eerst ingevroren en opgeslagen voordat ze verwerkt worden in de fabriek van Champion Petfood.

Dit bedrijf hanteert hoge kwaliteitseisen en hun passie is het maken van 'Biologically Appropiate' kattenvoer, dat vaak ‘Award Winning’ is op het Amerikaanse continent.

Orijen hanteert hoge kwaliteitseisen en ze maken 'Biologically Appropiate' kattenvoer, dat vaak ‘Award Winning’ is op het Amerikaanse continent. Op deze wijze maakt Orijen ook Freeze Dried Cat Treats, een semi moist kattensnack.

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss