Applaws kattenvoer

Applaws heeft de filosofie dat het belangrijk is hoe je kattenvoer maakt, dat is het enige dat er toe doet bij dit bedrijf. Applaws gelooft in het gebruik van alleen de allerhoogste kwaliteit ingrediënten en gebruikt daarom alleen filet vlees, vis en gevogelte dat geschikt is voor menselijke consumptie. Ze maken geen gebruik van genetisch gemanipuleerde producten. Al het vis wordt in de zee gevangen, de zalmen worden gevangen in de rivieren van Alaska. Er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt. Ook dit merk kattenvoer gelooft in het gebruik van een hoog percentage vlees en het bannen van granen. 

Wel gelooft Applaws in het samenstellen van kattenvoer dat toegepast is op de levensfase van je kat. Voor iedere levensfase is er een voer beschikbaar, speciaal voor kittens, maar ook voor de oudere kat. Bovendien gelooft Applaws in de wisselwerking tussen droog en natvoer. Daarom hebben ze een uitgebreide lijn nat kattenvoer dat de hoge kwaliteit van de brokjes complimenteert. Zo hoeft je kat dus niet in te leveren op kwaliteit en over te stappen naar een ander merk. 

Alle Applaws droogvoer bevat natuurlijke hypoallergenen, actieve probiotica die bacteriën in de darm kunnen ondersteunen zodat er een gezonde darmflora ontstaat. En gezuiverde bèta-glucanen om het immuunsysteem te bevorderen. Applaws is een klein onafhankelijk Engels bedrijf, dat er er ontzettend op gebrand is om steeds innovatieve producten te creëren die het gemak van de katteneigenaren in oog houden en voor de kat gezond en smakelijk zijn. 

Kijk eens bij het Applaws natvoer. Variëren was nog nooit zo makkelijk en je kat krijgt zo op een makkelijke manier vocht binnen. Of wat dacht je van natuurlijke tractaties van Applaws en wist je dat er zelfs Applaws kattensoep is?!

 

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss