Applaws kattenvoer

Applaws heeft de filosofie dat het belangrijk is hoe je kattenvoer maakt, dat is het enige dat er toe doet bij dit bedrijf. Applaws gelooft in het gebruik van alleen de allerhoogste kwaliteit ingrediënten en gebruikt daarom alleen filet vlees, vis en gevogelte dat geschikt is voor menselijke consumptie. Ze maken geen gebruik van genetisch gemanipuleerde producten. Al het vis wordt in de zee gevangen, de zalmen worden gevangen in de rivieren van Alaska. Er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt. Ook dit merk kattenvoer gelooft in het gebruik van een hoog percentage vlees en het bannen van granen. 

Wel gelooft Applaws in het samenstellen van kattenvoer dat toegepast is op de levensfase van je kat. Voor iedere levensfase is er een voer beschikbaar, speciaal voor kittens, maar ook voor de oudere kat. Bovendien gelooft Applaws in de wisselwerking tussen droog en natvoer. Daarom hebben ze naast een uitgebreide lijn natvoer ook hoge kwaliteit kattenbrokjes. Zo hoeft je kat dus niet in te leveren op kwaliteit en over te stappen naar een ander merk. 

Alle Applaws natvoer bevat de ingrediënten die op de wikkel staan. Er zijn geen verborgen toevoegingen je ziet de echte stukjes vis en kip die gekookt zijn in hun eigen vocht. Applaws is een klein onafhankelijk Engels bedrijf, dat er er ontzettend op gebrand is om steeds innovatieve producten te creëren die het gemak van de katteneigenaren in oog houden en voor de kat gezond en smakelijk zijn.

Wil je binnen de kwaliteit van Applaws blijven voeren? Varieer dan tussen de blikjes en de verschillende smaken droogvoer. Er zijn ook natuurlijke tractaties van Applaws en wist je dat er zelfs kattensoep van Applaws is?!

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss