Schesir kattenvoer

Het gaat Schesir erg aan ’t hart hoe ze het kattenvoer maken en wat voor ecologische ‘footprint’ ze achter laten. Voor hun kattenvoer gebruiken ze de allerhoogste kwaliteit ingrediënten en het vlees, vis en gevogelte dat ze gebruiken is geschikt voor menselijke consumptie. Ze maken geen gebruik van genetisch gemanipuleerde producten. Alle vis die gebruikt wordt voor de bereiding van Schesir-natvoer is afkomstig van duurzame visserij. Er wordt veel tonijn gebruikt maar dit zijn dwergtonijnsoorten die niet overbevist zijn. Het gaat hier om volwassen vissen die de reproductieve volwassenheid bereikt hebben maar kleiner van formaat zijn dan de bedreigde soorten.  

Schesir speelt wel in op de levensfase van je kat. Er bestaat dan ook natvoer voor kittens en de oudere kat. Behalve vis wordt er gebruik gemaakt van hormoon vrije kip en er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt. Ook dit merk kattenvoer gelooft in het gebruik van een hoog percentage vlees en het bannen van granen.

Schesir heeft zoveel verschillende natvoeren, er zit vast wel een smaak of variant voor je kat bij. Bovendien is er ook ruime keuze in gelei, bouillion, kookvocht of saus.

 

Sorteer op
producten per pagina
Sorteer op
producten per pagina
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss