Natures Menu kattenvoer

Oorspronkelijk is Natures Menu een bedrijf met een lange ervaring in rauw voer. Ook zij geloven dat je kat zoveel mogelijk zou moeten eten als zijn wilde voorouder. Hun doel is om het voeren van biologisch passend voer voor je kat net zo makkelijk te maken als het openen van een zak droog voer. Natures Menu wordt gemaakt uit lokale producten in het Verenigd Koninkrijk. Behalve dat ze zorg dragen voor de dieren die ze voeren, maken ze gebruik van dieren die volgens verschillende keurmerken in het verenigd Koninkrijk een zo goed mogelijk leven hebben gehad. Vergelijk het met biologische vrije uitloop kippen.

Het natvoer wordt geproduceerd door zoveel mogelijk vlees (tot 96%) samen met natuurlijke vitaminen in de vorm van superfoods in de zakjes te stomen en dicht te sealen waardoor de voedingsstoffen zoveel mogelijk bewaard blijven. Natures Menu is graan en gluten vrij

Natures Menu heeft ook lekkere gezonde snackjes. En ook de serie Country Hunter van Natures Menu heeft een lekkere hoogwaardige beloning voor je kat.

 

 

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss