Stuzzy kattenvoer

Stuzzy kattenvoer is onderdeel van het zelfde bedrijf waar ook Schesir wordt gemaakt. Dezelfde bedrijfsfilosofie geldt dus ook voor dit katten natvoer, het bedrijf is zich zeer bewust wat voor ecologische ‘footprint’ ze achter laten. Het bedrijf Agras Pet Food is al vanaf 1986 gemotiveerd om duurzame samenwerkingsverbanden aan te gaan zodat ze de beste grondstoffen verkrijgen en de productieprocessen zijn gewaarborgd en gecertificeerd door internationale onafhankelijke organen. Alle initiatieven op gebied van milieuduurzaamheid en solidariteit worden ontwikkeld volgens de strategie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Stuzzy kattenzakjes worden gemaakt zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Wel wordt inuline, biotine, vitamine E en Taurine toegevoegd om de gezondheid van je kat te ondersteunen. Alle Stuzzy producten hebben een vlees/vis gehalte van ongeveer 45% en bevatten geen tarwegluten.

Er is keuze uit veel varianten met saus of zacht gelei. Een ideale keuze voor katten die van zachte vleesbrokjes houden. Is jouw kat een Royal Canin fan? Probeer dan dit natvoer eens!

 

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss