Algemene voorwaarden voor het boeken van een cursus, workshop of dienst bij Cats & Things 

Identiteit van de ondernemer

Cats & Things         handelend onder de naam Cats & Things en catsandthingsnl
Hazenstraat 26,     1016 SP Amsterdam
Telefoonnummer: 0204283028 van Di-Vr van 11.30 tot 18.00 en Za tot 17.00 uur
E-mailadres:           info@catsandthings.nl
KvK-nummer:         33283855
BTW-nummer:        NL131945968B01

Artikel 1 – Algemeen

 1. De boeking is pas definitief als er een datum overeengekomen is én het inschrijfgeld door Cats & Things is ontvangen. Je ontvangt hiervan bevestiging per e-mail.
 2. Groepsworkshops zijn te boeken vanaf 4 personen.
 3. De workshops zijn inclusief hapjes en drankjes, er wordt geen rekening gehouden met speciale diëten. 

Artikel 2 – Afgelasten

 1. Cats & Things behoudt het recht de workshop te allen tijde afgelasten. We doen ons best dit te voorkomen, maar indien dit toch gebeurt krijgt de deelnemer het betaalde inschrijfgeld 100% terug.
 2. Cats & Things is gerechtigd de cursus te verschuiven naar een latere datum bij bijvoorbeeld onvoldoende deelname, beschikbaarheid van de docent(en) en/of cursusruimte. Hiervan wordt je voor aanvang van de cursus op de hoogte gesteld. Als dit zich voordoet dan heb je het recht om zonder kosten, mits binnen 48 uur na in kennis te zijn gesteld, te annuleren.
 3. Cats & Things behoudt zich het recht voor om in het cursusprogramma organisatorische en/of inhoudelijke wijzigingen aan te brengen.
 4. Men is niet gerechtigd zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Cats & Things cursusmateriaal op enigerlei wijze aan derden af te staan of in gebruik te geven.

Artikel 3 – Afmelden

 1. Bij individuele aanmeldingen geldt:
  a. Wanneer je je vóór 14 dagen voordat de workshop plaatsvindt afmeld, krijg je 100% van het betaalde bedrag terug.
  b. Wanneer je je 7-14 dagen voordat de workshop plaatsvindt afmeld, krijg je 50% van het betaalde bedrag terug.
  c. Wanneer je je afmeldt binnen 7 dagen voordat de workshop plaatsvindt, kunnen we je helaas niets terugbetalen i.v.m. de reeds gemaakte materiaalkosten.
  d. In overleg met Cats & Things mag je een vervanger sturen.
 2. Bij groepsboekingen geldt:
  a. Wanneer de gehele workshop geannuleerd wordt vóór 14 dagen voordat de workshop plaats zou vinden, krijg je 100% van het betaalde bedrag terug.
  b. Wanneer de gehele workshop geannuleerd wordt 7-14 dagen voordat de workshop plaats zou vinden, krijg je 50% van het betaalde bedrag terug.
  c. Wanneer de gehele workshop geannuleerd wordt binnen 7 dagen voordat de workshop plaats zou vinden, kunnen we je helaas niets terugbetalen i.v.m. de reeds gemaakte materiaalkosten.
  d. Het staat je vrij binnen de groep vervangers te regelen. Cats & Things hanteert een minimum leeftijd van 17 jaar.

Artikel 4 – Aansprakelijkheid

 1. De materialen die tijdens de workshop gebruikt worden kunnen afgeven op kleding en persoonlijke bezittingen. Cats & Things is hier niet verantwoordelijk voor. Eventuele schade zal niet vergoed worden.
 2. Cats & Things aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan bezittingen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Artikel 5. – Klachten en Geschillen

 1. Op alle overeenkomsten tussen deelnemer en Cats & Things is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 2. Als je een klacht hebt, neem dan contact op met Cats & Things. We zullen er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen.
 3. Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens de workshop heeft Cats & Things het recht deze persoon te verwijderen uit de workshop. Ook zal deze persoon worden geweigerd bij volgende workshops. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde bedrag niet terug.

 

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss