Koopavond alleen voor Cats & Carry klanten

Woon of werk je in Amsterdam? En wil je graag je boodschappen doen bij Cats & Things, maar lukt dat steeds niet binnen de openingstijden van de kattenwinkel.

Maak dan gebruik van de koopavond van de kattenwinkel! 

Ok...  Cats & Carry is geen echte koopavond, want we zijn dicht voor zomaar voorbij komers. Dus alleen open voor mensen die online een bestelling hebben geplaatst en die dat graag in de avond willen ophalen. Hoe die koopavond van Cats & Carry precies werkt vind je hier en met een beetje geluk zit Duffie al op de uitkijk.

Waarom zou je het dan niet meteen laten opsturen?


Dit is een geweldige oplossing voor mensen die graag online hun boodschappenlijst samenstellen EN toch naar de winkel willen om.... Ja, waarom eigenlijk? 

 • Omdat je toch nog iets te vragen hebt.
 • Omdat je het aangekochte item toch nog even goed uitgelegd wilt hebben
 • Omdat je het toch gezelliger vindt om even de winkel in te komen
 • Omdat ..... sowieso goedkoper dan opsturen, want ehh gratis?!
 • Omdat online ongezellig is?

Je wilt juist de beleving van een winkel?


Dan is dit juist veel gezelliger.... want het hoeft niet vlug vlug tussendoor. Je must have boodschappen staan al voor je klaar en er is tijd voor een praatje. Er staat zelfs een bakkie koffie .... of thee natuurlijk, voor je klaar. Iedereen die na 18.00 uur binnen komt, heeft een band met de winkel en is van 't bekende "ons kent ons". Even geen toeristen en zo...

Maak eens gebruik van de Cats & Carry avonden!


Wat is Cats & Carry?


Speciaal voor jou is er de mogelijkheid om je bestelling via de website te plaatsen en deze op donderdag of vrijdagavond tot 20.00 uur op te halen. Vanaf 17.30 staat je bestelling voor je klaar en hoef je het alleen nog maar op te halen. Een absoluut voordeel voor jou als trouwe Cats & Carry klant is dat ik dan net iets beter kan inspelen op je behoeften omdat er een geschiedenis ontstaat. Waardoor ik je net iets meer kan helpen om dat purrfect living met je kat te creëren. Misschien zelfs wel kan ontzorgen?! Nou ja, probeer het gewoon eens uit......

Heb je haast?


Geen zin in gezellig en een bakkie, maar snel naar huis als je van je werk af komt? Geen probleem! Je bestelling staat al klaar en als je een echte bekende bent dan hoef je niet eens je fiets op slot te zetten. Gewoon je boodschappen aan pakken en weer doorrrrr....

Ben je met de auto?


Je kan gewoon met de auto voor de winkel stoppen hoor, want het is toegestaan om te laden en lossen voor de deur van de winkel. De bestelling is natuurlijk al betaald en staat voor je klaar. Zodra je voor de deur staat en aanklopt helpen we je mee om de bestelling in de auto te laden. Je zou bijna denken dat je met een drive-in te maken hebt?!

Hoe maak je gebruik van Cats & Carry?


Je bestelt & betaalt gewoon online (doe dat wel uiterlijk voor donderdag 12.00 uur als je donderdagavond nog je kattenboodschappen wilt ophalen) en kies bij de bezorgwijze de optie: Cats & Carry pick-up  Vanaf donderdag 17.30 uur staat je bestelling voor je klaar en je hebt tot 20.00 uur de tijd om de boodschappen op te halen op donderdag of vrijdagavond.... lekker makkelijk toch, hoef je zaterdag niet meer zo te haasten. 

De winkel sluit om 18.00 uur en is dus alleen voor Cats & Carry klanten open tot 20.00 uur. 


Zeker weten dat je bestelling op voorraad is? 


Op de website staat een (bijna...) accurate voorraad vermelding. Kattenboodschappen zoals voer, kattenbakvulling, snacks en vlo- & wormbestrijding, worden eigenlijk iedere week opnieuw aangevuld. Die bestel ik altijd op dinsdag en het meeste wordt dan op donderdag .... soms op vrijdag geleverd. Dus wil je meer kopen dan de voorraad op de site aangeeft, bestel dan voor dinsdag 11.00 uur dan weet je zeker dat jouw bestelling nog op tijd meegeleverd wordt.

Je krijgt altijd van mij een berichtje wanneer je bestelling voor je klaar staat!


Nog iets vergeten.....?


Natuurlijk kan je op de avond zelf, ook nog even wat extra dingen bij je bestelling shoppen. Want wie weet ben je tijdens het online bestellen een nieuw item tegen gekomen dat je graag even "live" wil zien. Of misschien heb je toch nog even raad nodig over een bepaald product voordat je die ook aanschaft, dat kan natuurlijk allemaal.

Echt.... het heeft veel voordeel om je "gewone" kattenboodschappen al online te bestellen. Dan staan die alvast klaar terwijl je nog even rondneust. Dus mocht je naast je bestelling toch nog iets vergeten zijn, dan kan je gewoon met pin of creditcard afrekenen.

Kan iedereen dan op donderdag- of vrijdagavond binnenlopen?


Nope!!! Er is geen free walk-in.... De winkel sluit echt om 18.00 uur en is alleen voor mensen die een Cats & Carry bestelling geplaatst hebben open tot 20.00 uur. Om te voorkomen dat iedereen maar binnenloopt doe ik de winkeldeur dus echt op slot. Het is echt bedoeld als service voor vaste klanten.... mijn manier om toch weer ouderwets een band te krijgen met de mensen die druk druk druk zijn en toch gaan voor 'n purrfect living. En eerlijk is eerlijk... als er geen Cats & Carry bestellingen zijn, dan mag ik ook eerder naar huis.


En.... ga jij het een keer proberen?


Woon of werk je niet in Amsterdam?


PostNL brengt je pakketje al vanaf € 4,99 bij je thuis. Je krijgt automatisch een Track & Trace code via de mail zodat je het pakketje in de gaten kan houden. Het enige dat ik niet verstuur uit de winkel is kattengrit..... sorry?! Je vind hier meer informatie over het online verzenden

De Cats & Carry voordelen op een rij​


 • Tot 20.00 de tijd om je bestelling op te halen. Niet meer haasten na je werk... jeehhhh!!
 • De zware boodschappen (grit en zo) zo je auto inladen en weer doorrrrr
 • Je hoeft niet alle boodschappen meer te doen in het weekend
 • Je bouwt een boodschappen geschiedenis op.... niet meer twijfelen wat je kat nou wel of niet meer lustte
 • Wat zeg ik?!... niet meer zoeken naar het juiste merk. Want ohwww in de winkel lijkt alles op elkaar
 • En als jij dat wil..... toch even zitten en een bakkie

Ik ben heel benieuwd.... Zie jij ook de voordelen van deze mooie mix tussen on en offline shoppen? Ik geloof zo in dit systeem dat ik het maar pontificaal op de deur heb gezet.

Heb je nog vragen neem dan even contact met me op.

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss