Herrmann's Kattenvoer

Herrmann’s Manufacturer is een klein familiebedrijf in Duitsland. Met een klein team bereiden ze kattenvoer van begin tot het eind in eigen beheer. Herrmann’s heeft nauw contact met de leveranciers van hun BIO gecertificeerde verse ingrediënten. Voor een groot deel is het bereiden van het kattenvoer handwerk, wat betekent dat er een grote visuele controle is over het product. Bijna alle producten zijn 100% BIO gecertificeerd. Soms is een ingrediënt niet in de BIO kwaliteit te verkrijgen en dan wordt er een afweging gemaakt of ze het de moeite waard vinden om dit ingrediënt toch te gebruiken omdat het in het Hermann’s recept thuishoort. Maar dan staat er geen BIO meer in de titel…… zo streng zijn ze dan weer wel.

Voor de kat zijn er twee producten, een volledige kattenvoeding in een maaltijdzakje. Dat compleet is met alle voedingsmineralen die je kat nodig heeft in een 100 grams zakje. Dit kattenvoer wordt geproduceerd door zoveel mogelijk vlees (96%) samen met natuurlijke vitaminen in de zakjes te stomen en dicht te sealen waardoor de voedingsstoffen zoveel mogelijk bewaard blijven.

Of er zijn “puur vlees” blikken. Dit zijn blikken met één vleessoort en verder niets. Ideaal om te gebruiken als eliminatie dieet bij verdenking van voedingsintolerantie voor een bepaald dierlijk eiwit. Maar ook geweldig als startpunt voor een BARF menu.

Herrmann’s natvoer is een mooie aanvulling op de Orijen en Acana droge kattenbrokken voor wanneer je wil afwisselen met droog en natvoer, ook de Orijen Cat Treats gaan erg goed bij dit natvoer. 

 

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss