ZIWI Peak Kattenvoer

ZIWI Peak is een familiebedrijf uit Nieuw Zeeland, met een geheel eigen werkwijze als het gaat om het maken van droogvoeding. ZIWI Peak maakt gebruik van vrije uitloop, gras gevoerde dieren opgegroeid op traceerbare, erkende Nieuw-Zeeland boerderijen en zeevruchten (zoals de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel) afkomstig van ecologisch duurzame bedrijven die onder strenge, door de overheid gecontroleerde, vis-management systeem van Nieuw-Zeeland staan. Dit bedrijf weet exact waar vandaan ieder individueel ingrediënt afkomstig is en kiest er eerder voor om een bepaald product even NIET te maken. Dan een product af te leveren dat niet helemaal kan voldoen aan de hoge eisen van het bedrijf.

Het blikvoer van ZIWI Peak is uniek, omdat het precies dezelfde basis ingrediënten heeft als de lucht gedroogde kattenvoeding. Het vlees en vis wordt vers in het blikje gestopt en op een lage temperatuur onder hoge druk gegaard, waardoor de eiwitstructuur in takt blijft.

Dit kattenvoer is het equivalent van een evenwichtige rauwe Whole Prey voeding zonder het gedoe, hygiëne problemen en risico's die betrokken zijn bij het ontdooien of drogen. Ideaal ook voor die katten die gewoon niet (meer) over te zetten zijn op rauw voer. Katten met allerlei voedselintoleranties en katten (met suikerziekte) die gebaat bij een voeding met een zéér laag gehalte aan koolhydraten doen het vaak heel goed op dit voer.

In Nieuw-Zeeland en Australië wordt dit voer regelmatig met succes gevoerd aan katten met diabetes en voedselintoleranties

 

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss