Vigor & Sage kattenvoer

Vigor & Sage is het topmerk van een van oorsprong Chinees bedrijf gespecialiseerd in superpremium kattenvoer. Ook dit merk gelooft heel erg dat een kat een voer moet eten met een hoog gehalte vlees omdat je kat een echte carnivoor is. Daarvoor gebruiken ze vers vlees van hoge kwaliteit en zorgvuldig geslecteerde kruiden. Vooral die kruiden maken Vigor & Sage uniek. Het zijn kruiden die in de Chinese heelkunst hun waarde hebben bewezen. Deze mooie combi van de oude Chinese wijsheid met moderne wetenschap zorgt voor een krokante kattenbrok van een flink formaat.

Deze holistische, evenwichtige aanpak heeft geleid tot een hele range aan complete voedingsmiddelen. ‘The Full Force of Nature’ voor het fysieke en mentale welzijn van je kat. Alle producten van Vigor & Sage zijn specifiek samengesteld om het risico op voedselovergevoeligheid te minimaliseren en je kat te helpen een lang en vrolijk leven te leiden. Het voer bevat geen kunstmatige geur, kleur, smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen. Om het kattenvoer zo vers mogelijk te houden is de verpakking met stikstof geladen (behalve 8 kg) en omvat het 4 lagen aluminiumfolie voor optimale versheid en kwaliteit

Alle varianten hebben zeewier over de brokjes gesprenkeld, zeewier wordt vaak gezien als supervoedsel omdat het belangrijke vitaminen en mineralen bevat die geen enkele andere voeding heeft. Vooral vitamine K, jodium, calcium en ijzer. Andere toevoegingen van de kattevarianten zijn: Gingseng, havergras, leliewortel, lotusblad en Goijbes.

Vanaf juli zijn de populaire smaken Vigor & Sage Gingseng en Lily Root ook verkrijgbaar in 4 kg. 

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss