Navigatie

 

Een hele fijne PURrrfecte Kerst!
Geniet er van met iedereen die je lief is

 

 

 

  24 december ...nog 1 dag voor Kerst

Alles gedaan….. ?!
Je kerstboom blijft staan, de rest van de versiering wordt niet verplaatst of herkauwd.... Nog even snel de laatste dingen doen, verderrie je kat loopt in de weg en voor je voeten.

Beest ga toch even in je mandje liggen.
Even fijn stil zodat ik gestrestst als een kip zonder kop de boel kerstklaar kan maken.

Ohwww je kat wil ook op sjiek….
Ok doen we deze hele mooie wintercollectie tot het eind van het jaar met 10 % korting. Alleen voor de MIEUWSlezers.
Kan je kat ook met het vuurwerk in zijn eigen slaapzak kruipen, ver weg van alle knallen en lichten. Of zal leg je de speeltunnel onder de dekens, of in de kast…….
Volgend jaar gaan we met een andere serie verder dus als dit je stijl is? Wees er als de kippen bij, OP = OP! 

De code voor 10% korting is MIEUWSwinter
En je vindt die hele serie door hier op de link te klikken.


 

 

 

  23 december ...nog 2 dagen voor Kerst

Ok van die geintjes ben je niet gediend.
Jij gaat echt aan het kokkerellen. Je bent bijna een professional. En je keuken kan zich meten met een echte restaurants keuken. Nou ja….. je doet je best. Je bent in ieder geval in het bezit van de echte messen de serieuze pannen en je oven kan meerdere functies aan.

 

Serieus koken en bakken dus!
Misschien is het dan toch leuk om er een grapje tussendoor te gooien met een dunschiller die het allemaal niet zo serieus neemt. Kijk die eigenwijze kat nou eens, hij steekt zelfs zijn tong uit! Maar schillen kan hij als een professional …. kijk dat dan weer wel.

 

En misschien krijg je een ander ook wel zo gek om af en toe de aardappels te schillen met zo’n gezellig katje. Niet in de la stoppen hoor! Hij blijft gewoon staan……. Heb je toch nog een kat die wel op het aanrecht mag.

Je vindt de brutale kattenschiller door op deze link te klikken.


 

 

 

 

  22 december ...nog 3 dagen voor Kerst

Had je een groot kerstdiner gepland?
Dan ben je vast nu al in de keuken te vinden. Je maakt toch wel gebruik van een schort he?! Nooit…… oei, wen er nu maar alvast aan. Want met de kerst sta je natuurlijk niet in je oude kloffie de laatste dingen te kokkerellen.

Ohw een schort is niet zo jouw ding?
Ook niet als er een hele leuke kat op staat? Kijk er eens goed na…… je hoort hem bijna “Ahhhwwww?” zeggen. Come on… daar zeg je toch geen nee tegen? Een mooi stevig canvas schort ter bescherming van je mooie kleren.

Je gaat helemaal niet kokkerellen?
De catering bezorgt? Ehh…. voordat de visite arriveert? Dan doe je toch gewoon een schort om tijdens het mooi serveren… wie weet denken ze wel dat je toch voor ze hebt gekookt…… geintje?!

Dit fantastische schort dat ook heel fijn is tijdens de zomer BBQ, want hij is van 100% katoen en je vindt hem door op deze link te klikken


Tot het einde van het jaar betaal je geen verzendkosten (normale verzending tot 20 kg)
als je voor meer dan € 65,- besteld met de code: 
zendMIEUWS


 

 

 

  21 december ...nog 4 dagen voor Kerst

We schieten nu wel op hè?!
Het is bijna kerst….. en ohww het is ook bijna oud & nieuw. Je mag er wel op letten dat je kat niet ontsnapt als de visite komt. Ze weten dat je katten hebt, maar letten ze ook op? Hmmmm is misschien toch wel handig om een bordje op te hangen bij de deur.

Don’t let the cat out no matter what it tells you….
Yep want je kent die van jou, een meester in het omkletsen van mensen. Hij windt ze allemaal om zijn pootje en voor je het weet kan jij gaan vangen. Niet echt handig tijdens de kerstdagen, maar dat wil je zeker voorkomen als iedereen met vuurwerk loopt te knallen.

Dat leuke waarschuwingsbordje vindt je door op deze link te klikken.


 

 

 

  20 december ...nog 5 dagen voor Kerst

Raar is dat toch….
we hadden toch met z’n alle afgesproken dat we geen plastic tasjes meer zouden gebruiken. Je neemt ook altijd braaf een boodschappentas mee. En toch….. voor je het weet heb je een plastic tasje te pakken.

Hergebruiken dan maar…..
dan doe je toch nog iets voor het milieu. Maar waar laat je die “zooi” dan, want het wordt wel al gauw een rommeltje. Een watte..? Een plastic tasjes houder. Nog nooit van gehoord? Je hangt die houder ergens op en stopt er al je plastic tasjes in. En als je er dan eens een nodig hebt dan trek je hem er van onderen weer uit.

Is het iets voor jouw? Klik dan op deze link


 

 

 

  19 december ...nog 6 dagen voor Kerst

Hoe gaat het eigenlijk met je kerstboom?
Hangen alle ballen er nog in of stuitert er regelmatig één uit de boom. En dan….. is je kat een echte voetballer en kan hij pingelen als de beste? Wat dacht je er van om hem daar eens voor te belonen?

Nee… jouw voetballer hoeft geen beker.
Daar vindt hij natuurlijk geen bal aan. Geef hem maar een bal… ehhh een voerbal! Dat houdt hem bezig, misschien laat hij de ballen dan in de boom hangen.

Nog nooit een voerbal gebruikt?
Gewoon lekker royaal vullen en in eerste instantie de gaten op riant zetten. Zodat je kat wel heeeeeeel erg beloond wordt. Heeft hij het door? Dan kan je de gaatjes steeds kleiner maken…. Gewoon een paar brokjes per keer, houd je kat goed bezig. 

Je vindt zo'n leuke voerbal door op deze link te klikken


 

 

 

 

  18 december ...nog 7 dagen voor Kerst

Weet je wat ook gezellig is …… een kat op schoot!
Nee natuurlijk (ehhh hum?!) mogen je katten niet op tafel tijdens het kerstdiner. Met een beetje geluk weet je ze met hun eigen diner te verleiden om van tafel te blijven….. een beetje ongezellig is dat wel?!

Maak van de nood een deugd.
Met deze servetten heb je toch een kat op je schoot tijdens het eten. Eentje die niet het eten van je bord pikt, maar wel alles opvangt wat jij laat vallen.

De servetten komen in vier katten designs in een doosje. Je vindt ze door op deze link te klikken.
Heb je liever een echte kerstservet? Het laatste restje vind je in de winkel.


 

 

 

 

 

  17 december ...nog 8 dagen voor Kerst

Is dat karton niet zo je ding….
ben je meer van kleurtjes en gezellig? Dan heb ik wel een heel leuke glazen bord – schaal – geef het een naam, voor je. Erg leuk om kleine petit fours op te serveren.

Maar iets heerlijks vets zoals frituur past er natuurlijk ook op…..
Bitterballen mjammie. Of had je bedacht dat dit zo vrolijk is dat iedereen zijn voorafje er op geserveerd krijgt ….. of toetje dat kan natuurlijk ook. Voor de prijs hoef je het niet te laten want ze zijn heel gezellig afgeprijsd.

En ja ook die grote schalen.
Ideaal voor een kaasplankje of straks met oud  & nieuw de oliebollen. Hè gezellig toch een beetje kleur! Je vindt de schalen door op deze link te klikken…… wacht niet te lang want op = op. Ze zijn niet meer te bestellen.


 

 

 

 

  16 december ...nog 9 dagen voor Kerst

Ohww jij dacht dat ik met kattenzak iets anders bedoelde……
Je hebt helemaal gelijk hoor?! Ook voor de kat heb je tegenwoordig kartonnen zakken die je omrolt zodat je een mandje voor je kat hebt. Heerlijk voor de zomer om zonder vulling in te liggen. En nu voor de winter doe je er natuurlijk iets zachts in. Gewoon een oude sweater of zo….

Sorry what was I thinking?!
Een oude sweater voor je kat? Toevallig heb ik hele leuke ronde kussentjes die perfect in de Paper Cat Bed passen. (die vind je hier?!) weet je wat er ook in past…..? Je kerstcadeautjes onder de kerstboom. Dan kan je de kleine cadeautjes lekker bij elkaar houden zonder dat je kat er mee aan de haal gaat. En als hij leeg is, dan kan je kat er natuurlijk in.

Staat ook heel mooi bij de jute boodschappentas van CaTvent dag 5.
Ook die kan je om rollen en vullen met cadeautjes of aan een haakje ophangen…. is weer eens wat anders dan een sok?!

Je vindt de wasbare papier mand door op deze link te klikken
En wil je hem in grijs dan vind je die hier


 

 

 

 

 15 december ...nog 10 dagen voor Kerst

En heb je al helemaal bedacht wat je gaat koken voor het kerstdiner…
de boodschappenlijst helemaal klaar? Eens even bedenken dan hoe je de tafel gaat aankleden?

Heb ik je aangestoken met de CaTvent kalender in kartonlook en handlettering?
Ga je ook voor natuurlijk en… tsja hoe noem je dit? Minimalistisch, industrieel. Maakt niet uit.. er zijn hele leuk papieren kraftpapier zakjes met een kattenkop er op en daar kan je hele leuke dingen mee bedenken. Als je het zakje voorzichtig omrolt en de puntjes naar binnen vouwt kan je er een glaasje met een waxine lichtje in zetten.

Maar je kan natuurlijk ook er een menu kaartje van maken.
En de naam van je gast er mooi op handletteren en het menu in het zakje stoppen. Of doe je er een ieniemienie cadeautje in voor je gast? Je kan vast zelf wel leuke dingen verzinnen.

....ennehhh ik ben natuurlijk heel benieuwd naar je creaties. Je vindt die leuke kattenzakjes door op deze link te klikken.

En als je mooie kerstcadeautjes maakt klik dan hier voor leuke cadeautags


Tot het einde van het jaar betaal je geen verzendkosten (normale verzending tot 20 kg)
als je voor meer dan € 65,- besteld met de code: 
zendMIEUWS


 

 

 

 14 december ...nog 11 dagen voor Kerst

Hmmm die koektrommel zit me eigenlijk toch een beetje dwars ….
Ga ik me nou echt aantrekken wat de mensen er van vinden? Laat ik me in een hokje proppen als een kattenvrouwtje, een echte kattengek. Weet je wat ik ga er gewoon helemaal voor en neem deze mok mee naar het werk.

Als ze vinden dat ik een kattengek ben dan zal ik er voor uitkomen ook.
Maar dan met heerlijke stevige mok die lekker nostalgisch is en aan alle kanten roept dat ik van katten hou…….. als ze nu nog niet weten dat die van mij is. 

Deze leuke kattenbeker vind je door op deze link te klikken.

Is de beker een beetje to much voor je? Andere kattenmokken vind je hier


 

 

 

 13 december ...nog 12 dagen voor Kerst

Zo’n gratis verwennerij is één ding….
Maar koekjes voor de kat zou dat bestaan? Koekjes voor de hond kan je zelf bakken, maar ja nu ga je net mee met de trend dat je kat geen tarwe meer krijgt……kan je toch moeilijk koekjes gaan bakken toch?!

Wat lijkt dan nog het meest op een koekje voor de kat….
Iets lekker bros en te knagen en gezond natuurlijk. Wat dacht je van Country Hunter snacks…. grote brokken brosse brokken vries gedroogd vlees. Helemaal in stijl van het kerst diner kip-konijn of kip-eend. En weet je wat.. als jij van ieder een zakje besteld, dan doe ik er nog een zakje viskoekjes bij voor je kat. Zet je even MIEUWS bij de opmerkingen? Dan weet ik dat jij het bent.

De Country Hunter snacks vind je tussen de natuurlijke snacks door op deze link te klikken Vergeet je niet te MIEUWEN?


 

 

 

 12 december ...nog 13 dagen voor Kerst

Trommeltje voor mij, trommeltje voor jou.
…… Ja voor je kat natuurlijk?! Voor katten zijn er natuurlijk ook hele leuke trommeltjes en het liefst eentje die heel goed afsluit. Anders gaat je kat zelf aan de haal met zijn lekkers. Dit blikje voor de kattensnoepjes sluit met een beugel. En hij is ook fantastisch om zo ongeveer 500 gram kattenbrokjes in te bewaren. Een echt pondsblikje voor de poes.

 

Weet je wat?
Koop jij het blikje dan krijg je van ons wat proefzakjes er in. Kan je even uittesten wat voor vulling je kat er het liefst in heeft. Wel even MIEUWS schrijven bij de opmerkingen als je gaat bestellen. Want MIEUWSlezers krijgen extra…. Dat weet je toch?!

Zin in zo'n leuk kattensnack blikje.... je vindt hem door op deze link te klikken


 

 

 

 11 december ...nog 14 dagen voor Kerst

Ohwww das waar ook …. Zoetigheid.
Er moet natuurlijk wel een koekje bij de thee, de koffie of wat dan ook. En waar bewaren we dat in…… in een ouderwetse koektrommel natuurlijk. Eindelijk een gelegenheid om die gekke koektrommel op tafel te zetten. Van je vrienden moet je het maar hebben?!

 

Van je vrienden moet je het hebben?!
Je weet meteen hoe ze over je denken als je zo’n blik krijgt. “I was normal 3 cats ago” Pfff…. Laat mij dan maar prettig gestoord zijn, zonder katten geen leven. Hmmm ik zou natuurlijk kattentongen als koekjes kunnen serveren. Nee laat ik het toch maar op de kerstkransjes en zo houden.

 

Wil jij ook zo'n koektrommel? Je vindt hem door op deze link te klikken


 

 

 

 

 10 december ...nog 15 dagen voor Kerst

Schiet al aardig op toch nog twee weken te gaan.
Je ligt helemaal op schema… even tijd voor wat ontspanning ehhhh doe dit keer maar een kopje thee. Want die wijn schoot niet erg op. Je moet ergens nog van die mooie geurige winterthee hebben liggen. Mooi moment om dat katten theebakje eens uit te proberen.

Ahhhh kijk hem nou hangen?!
Net een katje dat heerlijk in een warm bad legt. Zo wordt theedrinken wel heel gezellig. En dan dat andere katje met dat kleine kuipje…. Nu even gebruiken voor de koekjes maar deze kleine gezelligerd kan straks ook bij de gourmet als dipsausjes bakje of…… nou volgens mij mogelijkheden genoeg om dit katje in te zetten. Eindelijk eens een katje dat echt behulpzaam is en niet in de weg loopt.

Dat hele leuke theekatje vind je door op deze link te klikken

Meer geïnteresseerd in het katten kuipje dan klik je hier


 

 

 

 

  9 december ...nog 16 dagen voor Kerst

Water drinken....
Ok na die kater van gisteren ben je weer helemaal overtuigd van water drinken. Dus misschien toch maar wat watertjes op die kersttafel serveren. En nee…. er komen geen designer waters op tafel, gewoon plat, bruisend of licht bruisend. En om ze toch op te leuken kunnen deze flessen ook gewoon in kattenstijl.

Waarom zou je zo’n kattenkop op de dop zetten?
Zodat je makkelijkere zijn nek kan om… ehhh de fles kan open maken. Ja nu lukt het je wel, maar geldt dat ook als je weer wat wijntjes op hebt. Trouwens ook een mooi cadeautje voor opa of oma, die hun handen niet meer zo fijn kunnen gebruiken. Want met die kop op een dop gaat dat draaien echt veel makkelijker.

Je vindt die behulpzame eigenwijs door op deze link te klikken.


 

 

 

 

  8 december ...nog 17 dagen voor Kerst

Whhaaaat heb je gisteren die hele fles wijn naar binnen gewerkt?
Hoezo hij moest op want anders bederft het maar. Je weet dat daar hele mooie flessentops voor zijn toch? Zo eentje die net als een echte kat met zijn kont er bovenop gaat zitten.

Deze flessenstop houdt al je wijn en andere dranken puur.
Deze kat houdt je fles luchtdicht waardoor alle geuren, smaken en aroma's behouden blijven. De stop geeft geen rare geurtjes of smaken af aan je vloeibare producten, maar houdt ze netjes onder controle door er bovenop te zitten.

Eindelijk een kat die van iedereen wel op de eettafel mag!

Je vindt deze eigenwijze flessenzitter door op deze link te klikken.


Tot het einde van het jaar betaal je geen verzendkosten (normale verzending tot 20 kg)
als je voor meer dan € 65,- besteld met de code: 
zendMIEUWS


 

 

 

 

   7 december ...nog 18 dagen voor Kerst

De eerste week van december...
Zo je heb toch maar mooi de eerst week van december overleeft, tijd om even wat rust te nemen. Lekker wijntje erbij, voetjes op de bank en even hangen. Kat op schoot…… Ohww nu je eindelijk eens lekker zit wil die zijn aandacht . Moet je weer druk doen zeker.

En als je hem nou een MADnip geeft?
Zelfs katten die niet zo onder de indruk zijn van kattenkruid vinden dit speeltje toch wel heel interessant. En geef toe… je kat verdient het toch!

Ohww je vindt dat ik nu op je emotie zit te spelen. Hé!!... ze heten niet voor niets Emojies … come on, lachen toch?

Op zich niet zo gek om voor de feestdagen wat stuff voor je kat te kopen. Als jij druk bent kan je kat lekker high in zijn eigen wereld zijn. Klik even op deze link dan kom je vanzelf tussen al die "lekkere luchten". Er zit vast iets bij voor je kat. Gaat hij voor kattenkruid, voor valeriaan, voor munt of voor madnip.... een schaafsel van de matatabiboom die in het Engels de naam Silver Vine heeft.


 

 

 

 

   6 december ...nog 19 dagen voor Kerst

Ja daar had je het al…….
moest je druk nog allerlei dingen halen en regelen en waar waren je sleutels nou? Nog 18 dagen voor Kerst en nu al dat gelazer met het zoeken naar die sleutels? Daar zou je een speciale oppasser voor moeten hebben, want die sleutels hebben een eigen leven en zijn altijd weg als je ze nodig hebt. Wat dacht je van deze katjes ….. die bijten zich vast in je sleutel en houden er een goed oogje op. Wat zeg ik….. ze kijken heel streng, niemand die jouw sleutels nog durft te pakken. En heb je je sleutels nodig dan doet het katje even een catnap.

Ben je iets creatiever?
En doe je aan thinking outside the box…… ook daar hebben we poezenoppassers voor. Die hangen een hele “bos” aan hun staart. Of je gebruikt hem voor … nou ja, je bedenkt wel wat. Want dat was jouw ding toch, dat ‘thinking outside the box”

Wil je een echte sleutelbewaker? Klik dan op deze link er zijn 3 kleuren
Liever een kiekeboe katje? Klik dan hier het katje is wit maar er zijn 2 verschillende kleuren doosjes 


 

 

 

 

  5 december ...nog 20 dagen voor Kerst

Vertel heb je genoeg boodschappentassen?
Ga je nog kerstinkopen doen of ging je vandaag Sinterklaas vieren? Dan wil ik je nog even aan een hele speciale zeer natuurvriendelijke tas voorstellen. Een jute tas…… nee geen jute zak. Maar ja, wat let je om er toch nog wat sinterklaas cadeautjes in te doen. Er staat een hele leuke kattenkop op….. ohww ideetje, wat dacht je er van om alle kattencadeautjes in deze speciale….. ok ik draaf door. Zelf maar even wat kattencadeautjes voor de Heiligen inslaan.

Maar toch… het verhaal van de boodschappentas blijft staan! 
Ik heb zelfs voor deze tas nog wel wat andere ideeën, maar daar is nu even geen tijd voor (ik kom er op terug, beloof ik). Is deze tas te alternatief voor je? Dan zijn er vast nog wel andere boodschappentassen. Maar ga je voor deze “puur natuur” dot van ’n tas dan stopt deze Sint er alvast een klein cadeautje voor je kat in!

Die leuke jute tas vind je door op deze link te klikken.
Interesse in andere tassen? Dan klik je hier


 

 

 

 

  4 december ...nog 21 dagen voor Kerst

Ja duhhhuh muts….. 
Prik de boel maar op de koelkast?! We hebben een inbouw keuken! Niks niet magneetjes op de koelkast. 

Of…. wel een koelkast maar je denkt toch niet dat de poezelige medebewoners l die magneetjes laten hangen toch? Die hebben hun eigen planning in gedachten en zijn altijd bereid om naar eigen inzicht te schuiven met al die blaadjes en magneetjes. 

Argggghhhh wat nu…. 
toch maar je eigen magneetbord nemen? Natuurlijk wel  in de vorm van een kat. 

Daar is je kat het niet mee eens hè? 
Wat denk je….. kan ik hem afkopen met wat lekkers? Jij dat mooie magneetbord dan doe ik er heerlijke kattensnoepjes Beaphar Snack Cubies bij.
Nope ze stonden nog niet op de site…… ik kan helaas niet alles tegelijk.  Maar ze zijn wel al getest en het Heilige testpanel vindt het smullen.

Die mooie magneetbord vind je door op deze link te klikken.


 

 

 

 

  3 december ...nog 22 dagen voor Kerst

Paniek…… 
Je bent nog maar 3 dagen op weg en je raakt al het overzicht kwijt. Want je dacht toch niet dat boodschappen het enige was wat je moest doen toch? Ohwww waar zijn toch al die andere lijstjes gebleven die iedereen aan je geeft. Kan je nog even dit, kan je nog even dat. En als je toch bezig bent……
Je weet dat nee zeggen ook een optie hè?!

Ok zover was je nog niet…… 
Delegeren is nog geen optie op dag 3. Dus dan maar al die lijstje achter een magneetje plakken. Lekker overzichtelijk. Sommige mensen zijn nu eenmaal heel visueel ingesteld, dus de hele planning gewoon op je koelkast prikken. Er is genoeg keuze in leuke magneetjes toch….. de categorie Kattenmagneetjes & Pins staat er vol mee. Klik maar hier!

En ach…. het is weer een reden om een kleinigheidje te kopen, toch?! Wie ken je eigenlijk nog meer die zo’n magneetje kan gebruikten? Als je heel creatief bent kan je zo’n pakje ook op delen in alle maal kleine cadeautjes….

Hmmm nog niet te laat om een surprise te maken toch?!


 

 

 

   2 december ...nog 23 dagen voor Kerst

Ok overtuigt van het plannen? 
Dan maar meteen de kookboeken in duiken……. wat gaan we eten? En wat moeten we daarvoor in huis hebben. Want boodschappen doen op het allerlaatste moment, dat is zoooooo Kerst 2016?!
Yep en voor je het weet zit je op de bank met een stapel van die kookboeken…. want ja, dit is heel lekker maarrrr dat recept is ook erg leuk. En had ik niet nog ergens dat receptje dat zo fantastisch gelukt is en dat iedereen zo lekker vond. Hmmmmm hoe hou je nou overzicht?

Want je mooie kookboeken zomaar open neerleggen gaat hem natuurlijk niet worden met een kat in huis. Zonde ook want die boeken zijn er om verslonden te worden, mooie kijkboeken met lekkere foto’s. Plaatjes van maaltijden……. ik krijg er gewoon honger van. Ohww gauw boek dicht… ehh en hoe onthoud ik nou de recepten? Gewoon door een boekmagneetje op de must-do recepten te klikken. Er zijn genoeg leuke te vinden en om de poezeligste te vinden klik je gewoon hier

Zo allemaal leuke receptjes gevonden? Boodschappenlijstjes opgeschreven.... what's next?!


 

 

 

 

  1 december ...nog 24 dagen voor Kerst 

We gaan aftellen naar Kerst……. 
Ohwwww krijg je nu al stress?! Gewoon de boel plannen. Neehee geen notities op je telefoon. Je weet toch dat wanneer je de dingen opschrijft het allemaal beter beklijft. Dusssss op schrijven en natuurlijk heb ik daar het allerhandigste notitieboekje voor. Lekker klein dus hij past makkelijk in je tas. Lijstje afgewerkt dan kan je het blaadje gewoon afscheuren. Het boekje blijft tot de laatste blaadje mooi, want het heeft een harde kaft.

Ook handig ….. er zitten 3 vakjes in. Hoezo wat moet je daar nou mee? Wat dacht je van al die kassabonnen die je deze maand om je oren vliegen. Veel handiger en overzichtelijker om die in dit boekje te bewaren. Eentje voor de boodschappen, eentje voor de cadeautjes en eentje voor….. nou verzin eens iets?

Kortom een heel handig notitieboekje! En ook heel fijn ….. voor een mooi prijsje.
Is dit notitieblokje niet je ding. Maar ga je deze Kerst wel goed plannen dan is er vast een andere Notitieboekje of memoblokje dat je kan helpen. Je vindt ze hier: Memoblokjes & Notitieboekjes 

En je begrijpt het is natuurlijk een leuk klein cadeautje voor iemand die soms het overzicht kwijt is Sint-hint. Of voor iemand die al gebruik maakt van handige lijstjes en deze mooie ook wel kan gebruiken.Tot het einde van het jaar betaal je geen verzendkosten (normale verzending tot 20 kg)
als je voor meer dan € 65,- besteld met de code: 
zendMIEUWS


 

 

  22 december ...nog 3 dagen voor Kerst

© 2016 - 2018 Cats and Things | sitemap | rss
Cats & Things gebruikt cookies voor een Purrfecte website beleving! Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.