Navigatie

 

 

 

 

 

 13 december ...nog 12 dagen voor Kerst

Zo’n gratis verwennerij is één ding….
Maar koekjes voor de kat zou dat bestaan? Koekjes voor de hond kan je zelf bakken, maar ja nu ga je net mee met de trend dat je kat geen tarwe meer krijgt……kan je toch moeilijk koekjes gaan bakken toch?!

Wat lijkt dan nog het meest op een koekje voor de kat….
Iets lekker bros en te knagen en gezond natuurlijk. Wat dacht je van Country Hunter snacks…. grote brokken brosse brokken vries gedroogd vlees. Helemaal in stijl van het kerst diner kip-konijn of kip-eend. En weet je wat.. als jij van ieder een zakje besteld, dan doe ik er nog een zakje viskoekjes bij voor je kat. Zet je even MIEUWS bij de opmerkingen? Dan weet ik dat jij het bent.

De Country Hunter snacks vind je tussen de natuurlijke snacks door op deze link te klikken Vergeet je niet te MIEUWEN?

 

 

 

 12 december ...nog 13 dagen voor Kerst

Trommeltje voor mij, trommeltje voor jou.
…… Ja voor je kat natuurlijk?! Voor katten zijn er natuurlijk ook hele leuke trommeltjes en het liefst eentje die heel goed afsluit. Anders gaat je kat zelf aan de haal met zijn lekkers. Dit blikje voor de kattensnoepjes sluit met een beugel. En hij is ook fantastisch om zo ongeveer 500 gram kattenbrokjes in te bewaren. Een echt pondsblikje voor de poes.

 

Weet je wat?
Koop jij het blikje dan krijg je van ons wat proefzakjes er in. Kan je even uittesten wat voor vulling je kat er het liefst in heeft. Wel even MIEUWS schrijven bij de opmerkingen als je gaat bestellen. Want MIEUWSlezers krijgen extra…. Dat weet je toch?!

Zin in zo'n leuk kattensnack blikje.... je vindt hem door op deze link te klikken

 

 

 

 11 december ...nog 14 dagen voor Kerst

Ohwww das waar ook …. Zoetigheid.
Er moet natuurlijk wel een koekje bij de thee, de koffie of wat dan ook. En waar bewaren we dat in…… in een ouderwetse koektrommel natuurlijk. Eindelijk een gelegenheid om die gekke koektrommel op tafel te zetten. Van je vrienden moet je het maar hebben?!

 

Van je vrienden moet je het hebben?!
Je weet meteen hoe ze over je denken als je zo’n blik krijgt. “I was normal 3 cats ago” Pfff…. Laat mij dan maar prettig gestoord zijn, zonder katten geen leven. Hmmm ik zou natuurlijk kattentongen als koekjes kunnen serveren. Nee laat ik het toch maar op de kerstkransjes en zo houden.

 

Wil jij ook zo'n koektrommel? Je vindt hem door op deze link te klikken

 

 

 

 

 10 december ...nog 15 dagen voor Kerst

Schiet al aardig op toch nog twee weken te gaan.
Je ligt helemaal op schema… even tijd voor wat ontspanning ehhhh doe dit keer maar een kopje thee. Want die wijn schoot niet erg op. Je moet ergens nog van die mooie geurige winterthee hebben liggen. Mooi moment om dat katten theebakje eens uit te proberen.

Ahhhh kijk hem nou hangen?!
Net een katje dat heerlijk in een warm bad legt. Zo wordt theedrinken wel heel gezellig. En dan dat andere katje met dat kleine kuipje…. Nu even gebruiken voor de koekjes maar deze kleine gezelligerd kan straks ook bij de gourmet als dipsausjes bakje of…… nou volgens mij mogelijkheden genoeg om dit katje in te zetten. Eindelijk eens een katje dat echt behulpzaam is en niet in de weg loopt.

Dat hele leuke theekatje vind je door op deze link te klikken

Meer geïnteresseerd in het katten kuipje dan klik je hier

 

 

 

 

  9 december ...nog 16 dagen voor Kerst

Water drinken....
Ok na die kater van gisteren ben je weer helemaal overtuigd van water drinken. Dus misschien toch maar wat watertjes op die kersttafel serveren. En nee…. er komen geen designer waters op tafel, gewoon plat, bruisend of licht bruisend. En om ze toch op te leuken kunnen deze flessen ook gewoon in kattenstijl.

Waarom zou je zo’n kattenkop op de dop zetten?
Zodat je makkelijkere zijn nek kan om… ehhh de fles kan open maken. Ja nu lukt het je wel, maar geldt dat ook als je weer wat wijntjes op hebt. Trouwens ook een mooi cadeautje voor opa of oma, die hun handen niet meer zo fijn kunnen gebruiken. Want met die kop op een dop gaat dat draaien echt veel makkelijker.

Je vindt die behulpzame eigenwijs door op deze link te klikken.

 

 

 

 

  8 december ...nog 17 dagen voor Kerst

Whhaaaat heb je gisteren die hele fles wijn naar binnen gewerkt?
Hoezo hij moest op want anders bederft het maar. Je weet dat daar hele mooie flessentops voor zijn toch? Zo eentje die net als een echte kat met zijn kont er bovenop gaat zitten.

Deze flessenstop houdt al je wijn en andere dranken puur.
Deze kat houdt je fles luchtdicht waardoor alle geuren, smaken en aroma's behouden blijven. De stop geeft geen rare geurtjes of smaken af aan je vloeibare producten, maar houdt ze netjes onder controle door er bovenop te zitten.

Eindelijk een kat die van iedereen wel op de eettafel mag!

Je vindt deze eigenwijze flessenzitter door op deze link te klikken.

 

 

 

 

   7 december ...nog 18 dagen voor Kerst

De eerste week van december...
Zo je heb toch maar mooi de eerst week van december overleeft, tijd om even wat rust te nemen. Lekker wijntje erbij, voetjes op de bank en even hangen. Kat op schoot…… Ohww nu je eindelijk eens lekker zit wil die zijn aandacht . Moet je weer druk doen zeker.

En als je hem nou een MADnip geeft?
Zelfs katten die niet zo onder de indruk zijn van kattenkruid vinden dit speeltje toch wel heel interessant. En geef toe… je kat verdient het toch!

Ohww je vindt dat ik nu op je emotie zit te spelen. Hé!!... ze heten niet voor niets Emojies … come on, lachen toch?

Op zich niet zo gek om voor de feestdagen wat stuff voor je kat te kopen. Als jij druk bent kan je kat lekker high in zijn eigen wereld zijn. Klik even op deze link dan kom je vanzelf tussen al die "lekkere luchten". Er zit vast iets bij voor je kat. Gaat hij voor kattenkruid, voor valeriaan, voor munt of voor madnip.... een schaafsel van de matatabiboom die in het Engels de naam Silver Vine heeft.

 

 

 

 

   6 december ...nog 19 dagen voor Kerst

Ja daar had je het al…….
moest je druk nog allerlei dingen halen en regelen en waar waren je sleutels nou? Nog 18 dagen voor Kerst en nu al dat gelazer met het zoeken naar die sleutels? Daar zou je een speciale oppasser voor moeten hebben, want die sleutels hebben een eigen leven en zijn altijd weg als je ze nodig hebt. Wat dacht je van deze katjes ….. die bijten zich vast in je sleutel en houden er een goed oogje op. Wat zeg ik….. ze kijken heel streng, niemand die jouw sleutels nog durft te pakken. En heb je je sleutels nodig dan doet het katje even een catnap.

Ben je iets creatiever?
En doe je aan thinking outside the box…… ook daar hebben we poezenoppassers voor. Die hangen een hele “bos” aan hun staart. Of je gebruikt hem voor … nou ja, je bedenkt wel wat. Want dat was jouw ding toch, dat ‘thinking outside the box”

Wil je een echte sleutelbewaker? Klik dan op deze link er zijn 3 kleuren
Liever een kiekeboe katje? Klik dan hier het katje is wit maar er zijn 2 verschillende kleuren doosjes 

 

 

 

 

  5 december ...nog 20 dagen voor Kerst

Vertel heb je genoeg boodschappentassen?
Ga je nog kerstinkopen doen of ging je vandaag Sinterklaas vieren? Dan wil ik je nog even aan een hele speciale zeer natuurvriendelijke tas voorstellen. Een jute tas…… nee geen jute zak. Maar ja, wat let je om er toch nog wat sinterklaas cadeautjes in te doen. Er staat een hele leuke kattenkop op….. ohww ideetje, wat dacht je er van om alle kattencadeautjes in deze speciale….. ok ik draaf door. Zelf maar even wat kattencadeautjes voor de Heiligen inslaan.

Maar toch… het verhaal van de boodschappentas blijft staan! 
Ik heb zelfs voor deze tas nog wel wat andere ideeën, maar daar is nu even geen tijd voor (ik kom er op terug, beloof ik). Is deze tas te alternatief voor je? Dan zijn er vast nog wel andere boodschappentassen. Maar ga je voor deze “puur natuur” dot van ’n tas dan stopt deze Sint er alvast een klein cadeautje voor je kat in!

Die leuke jute tas vind je door op deze link te klikken.
Interesse in andere tassen? Dan klik je hier

 

 

 

 

  4 december ...nog 21 dagen voor Kerst

Ja duhhhuh muts….. 
Prik de boel maar op de koelkast?! We hebben een inbouw keuken! Niks niet magneetjes op de koelkast. 

Of…. wel een koelkast maar je denkt toch niet dat de poezelige medebewoners l die magneetjes laten hangen toch? Die hebben hun eigen planning in gedachten en zijn altijd bereid om naar eigen inzicht te schuiven met al die blaadjes en magneetjes. 

Argggghhhh wat nu…. 
toch maar je eigen magneetbord nemen? Natuurlijk wel  in de vorm van een kat. 

Daar is je kat het niet mee eens hè? 
Wat denk je….. kan ik hem afkopen met wat lekkers? Jij dat mooie magneetbord dan doe ik er heerlijke kattensnoepjes Beaphar Snack Cubies bij.
Nope ze stonden nog niet op de site…… ik kan helaas niet alles tegelijk.  Maar ze zijn wel al getest en het Heilige testpanel vindt het smullen.

Die mooie magneetbord vind je door op deze link te klikken.

 

 

 

 

  3 december ...nog 22 dagen voor Kerst

Paniek…… 
Je bent nog maar 3 dagen op weg en je raakt al het overzicht kwijt. Want je dacht toch niet dat boodschappen het enige was wat je moest doen toch? Ohwww waar zijn toch al die andere lijstjes gebleven die iedereen aan je geeft. Kan je nog even dit, kan je nog even dat. En als je toch bezig bent……
Je weet dat nee zeggen ook een optie hè?!

Ok zover was je nog niet…… 
Delegeren is nog geen optie op dag 3. Dus dan maar al die lijstje achter een magneetje plakken. Lekker overzichtelijk. Sommige mensen zijn nu eenmaal heel visueel ingesteld, dus de hele planning gewoon op je koelkast prikken. Er is genoeg keuze in leuke magneetjes toch….. de categorie Kattenmagneetjes & Pins staat er vol mee. Klik maar hier!

En ach…. het is weer een reden om een kleinigheidje te kopen, toch?! Wie ken je eigenlijk nog meer die zo’n magneetje kan gebruikten? Als je heel creatief bent kan je zo’n pakje ook op delen in alle maal kleine cadeautjes….

Hmmm nog niet te laat om een surprise te maken toch?!

 

 

 

   2 december ...nog 23 dagen voor Kerst

Ok overtuigt van het plannen? 
Dan maar meteen de kookboeken in duiken……. wat gaan we eten? En wat moeten we daarvoor in huis hebben. Want boodschappen doen op het allerlaatste moment, dat is zoooooo Kerst 2016?!
Yep en voor je het weet zit je op de bank met een stapel van die kookboeken…. want ja, dit is heel lekker maarrrr dat recept is ook erg leuk. En had ik niet nog ergens dat receptje dat zo fantastisch gelukt is en dat iedereen zo lekker vond. Hmmmmm hoe hou je nou overzicht?

Want je mooie kookboeken zomaar open neerleggen gaat hem natuurlijk niet worden met een kat in huis. Zonde ook want die boeken zijn er om verslonden te worden, mooie kijkboeken met lekkere foto’s. Plaatjes van maaltijden……. ik krijg er gewoon honger van. Ohww gauw boek dicht… ehh en hoe onthoud ik nou de recepten? Gewoon door een boekmagneetje op de must-do recepten te klikken. Er zijn genoeg leuke te vinden en om de poezeligste te vinden klik je gewoon hier

Zo allemaal leuke receptjes gevonden? Boodschappenlijstjes opgeschreven.... what's next?!


 

 

 

 

  1 december ...nog 24 dagen voor Kerst 

We gaan aftellen naar Kerst……. 
Ohwwww krijg je nu al stress?! Gewoon de boel plannen. Neehee geen notities op je telefoon. Je weet toch dat wanneer je de dingen opschrijft het allemaal beter beklijft. Dusssss op schrijven en natuurlijk heb ik daar het allerhandigste notitieboekje voor. Lekker klein dus hij past makkelijk in je tas. Lijstje afgewerkt dan kan je het blaadje gewoon afscheuren. Het boekje blijft tot de laatste blaadje mooi, want het heeft een harde kaft.

Ook handig ….. er zitten 3 vakjes in. Hoezo wat moet je daar nou mee? Wat dacht je van al die kassabonnen die je deze maand om je oren vliegen. Veel handiger en overzichtelijker om die in dit boekje te bewaren. Eentje voor de boodschappen, eentje voor de cadeautjes en eentje voor….. nou verzin eens iets?

Kortom een heel handig notitieboekje! En ook heel fijn ….. voor een mooi prijsje.
Is dit notitieblokje niet je ding. Maar ga je deze Kerst wel goed plannen dan is er vast een andere Notitieboekje of memoblokje dat je kan helpen. Je vindt ze hier: Memoblokjes & Notitieboekjes 

En je begrijpt het is natuurlijk een leuk klein cadeautje voor iemand die soms het overzicht kwijt is Sint-hint. Of voor iemand die al gebruik maakt van handige lijstjes en deze mooie ook wel kan gebruiken.Tot het einde van het jaar betaal je geen verzendkosten (normale verzending tot 20 kg)
als je voor meer dan € 65,- besteld met de code: 
zendMIEUWS


© 2016 - 2017 Cats and Things | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.