Is donkerblauw wat voor jou?!

categorie: woonTREND, donkerblauw, collectie Leaves

Heel langzaam druppelt er weer een mooie limited kattencollectie binnen. Een collectie die je mooi kan combineren met dingen die al langer in de collectie zijn. Zodat je met een kleine verandering weer helemaal up to date bent. Het is een subtiel vrolijke collectie die het o.a. heel erg goed doet bij donker blauw.

geplaatst: 3 april 2019 © Ina van Berkum
reageren? even via het contactformulier

Ja, ja en nu denk jij natuurlijk hoezo donker blauw…. wat is daar nou lente en zomers aan?! Nou eigenlijk is donkerblauw het nieuwe zwart, een kleur die rust en luxe geeft aan al het andere wat je er mee combineert.

Hoe donker is dat donkerblauw…..?


Ja dat is afhankelijk van hoe je het gebruikt, schilder je een wand helemaal blauw… oef daar moet je lef voor hebben en dan de juiste balans vinden, zodat het niet te donker wordt. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om wat donkerblauwe accenten neer te zetten. En er is tegenwoordig heel wat leuks voor je kat in die kleur. Misschien niet zo handig als je een witte kat hebt, omdat al die haren dan zichtbaar zijn. Aan de andere kant…. veel spullen zijn zo weer schoon en hé er mag nog geleefd worden toch?!

Limited edition


Anyway dat donkerblauw is onderdeel van de nieuwe collectie in de vorm van limited edition balletjeskussens. Mooie doorgestikte kussens met als eyecatcher een stevige zichtbare rits. Niet alleen geschikt voor modebewuste dames maar ook voor stoere mannen. Het materiaal is vrij glad dus zo schoon te maken en ligt heerlijk koel… ik ga er zo maar van uit dat we een heerlijke zomer krijgen. Maar wat er ook gebeurt het is een fijne all year round lig plaats. Oké…. Tenzij we dus een bloedhete zomer krijgen, maar tegen die tijd heb ik natuurlijk weer genoeg coolpads. Dus voor nu dat balletjeskussen, voor katten die in een rondje liggen en voor katten die lekker languit willen.

Vilt is nog steeds Trend


Mocht je een kat hebben die graag wat meer beschutting heeft, dan heb ik nog het bekende Navy vilt mandje. In de winkel is er één gereserveerd voor Duffie, ze vindt het heerlijk om vanuit dat mandje de aanval te lanceren, door de handgrepen te loeren en heerlijk beschut te rollenbollen met een kattenkruidje. De aantrekking van dit mandje is dat de zijkant helemaal om het ruggetje van je kat krult. Nee….. er zit geen zacht kussentje in. En weet je wat? Dat vind je kat geWELdig! Want zeg eens eerlijk, er zit toch ook geen zacht kussentje in de favoriete kartonnen doos van je kat?

Hoezo 'n kussentje moet?!


Is zo’n kussentje nodig? Nahhhh dat is heel erg afhankelijk van waar je het mandje neerzet. Op een bank of een stoel (waar je kat het liefst zijn mandje heeft) daar is het echt niet nodig. Moet het mandje op de grond, omdat je kat niet meer goed kan klimmen (oud en/of artrose) dan is een plat kussentje wel fijn….. kom ik nog op terug, echt beloof ik. En in dat geval is het ook nog een kussentje dat niet te warm is... het lijkt wel de omgekeerde wereld?! Maar dat vilt mandje is gewoon heerlijk beschut en warm, dus als er dan zo nodig een kussentje in moet dan hoeft die niet persé warm... wacht nou maar af, het komt goed.

De broodnodige verstopholletjes


Tsja, en dan heb ik natuurlijk ook nog hele mooie blauwe verstopholletjes…. die echt niet misstaan in je huis. Nou ja, als je tenminste van blauw houdt. En sommige zijn ook nog te gebruiken als bijzet tafeltje of krukje... wat wil je nog meer?

Nou ben ik wel heel benieuwd.... vind je het wat dat donkere blauw en waar zou jij het dan mee combineren? Wat heb je eigenlijk op dit ogenblik in je huis staan... wat is voor jou Purrfect Living?

Bordeaux rode en roze tinten
Of zou je het met koel Scandinavisch hout combineren
Of het klassieke Marine blauw-wit…. Of is het dan eigenlijk meer Delfts blauw
Ga je liever voor grijs, zachte varianten of juist een stoer beton look
Over stoer gesproken… karton, lekker basic en als je het populair wil verwoorden ook lekker vintage

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss