Up, Close & PURRsonal.... dat zijn de stories die je hier vindt

Niets meer en niets minder.... gewoon verhalen over mijn leven met katten en alles wat ik zoal tegen kom bij het runnen van een kattenbusiness. De lessen die ik leer van (mijn) katten en de wisselwerking tussen hun leven en die van de mens.... nou ja, hun mens in ieder geval. 

 


"I wish I could write as mysterious as a cat"

- Edgar Allan Poe -Ohwww niet alleen maar drama en misterieus hoor?!


Je zal hier ook de beruchte TESTpanel Verdicts aantreffen
en her en der wat uitleg over katten en kattenspul.

Maar ik kan het niet laten... dus wel doorspekt met mijn eigen persoonlijke mening, niks niet neutraal... grijze muizen zijn er genoeg. En bovendien als echte kattenmens ben ik natuurlijk, net zoals jij, vre-se-lijk eigenwijs. Maar wees gerust ik zuig de dingen niet uit mijn duim, doe echt aan fact-checking en volg de kattengedragwetenschap op de voet en maak voor jou de vertaalslag.

Meer hulp voor 'n purrfect living vind je in de online trainingen!

Tips om je buitenkat wat schaduw te geven7 tips om je binnenkat koel te houdenHoe krijg je een brokjes kat aan het natvoer? 6 tips & tricks om dat voor elkaar te kriijgenWaarom wil mijn kat niet genoeg drinken? 5 redenen en hoe je het oplost


Heb je meer hulp nodig... en zou je een online training willen?


Heb je een probleem of wil je juist een training volgen
omdat je liever de dingen goed aanpakt en problemen voorkomt? 

Trakteer jij op de koffie? Dan nemen we even de tijd voor je vragen en maak ik een kleine adviesafspraak met je. Nee, je hoeft niet naar Amsterdam te komen, het is een virtueel "bakkie". Gewoon een kwartiertje ongestoord achter je eigen computerscherm. Hoe handig is dat…. ?

Mocht je gebruik willen maken van een persoonlijke gedragstherapeut, dan stuur ik je vraag door!

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss