Online bestellen… we kunnen niet meer zonder
en toch wil ik het graag purrsoonlijk houden!

Heerlijk toch dat je tegenwoordig de deur niet meer uit hoeft om te shoppen. Nadeel is natuurlijk wel dat je steeds meer winkels uit het straatbeeld ziet verdwijnen, maar ja wat doen we er aan… we zijn allemaal druk, druk, druk en je moet natuurlijk wel je kleine wolbaal tevreden houden.

 


"What greater gift than the love of cats"
- Charles Dickens -En een cadeautje is 't.. als die bestelling binnenkomt!
Geen idee wat je besteld hebt, maar die doos is het helemaal?!


Helaas het is geen coole doos, omdat ik zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal hergebruik.
Wel zit er een kleine verrassing in, gewoon omdat ik graag je kat blij maak.
En ja… ondanks onze online relatie toch nog even iets persoonlijk.

Ondanks alle wettelijke en onpersoonlijke regeltjes die je als webshop moet navolgen, ben ik geen anoniem bedrijf. Cats & Things is ontstaan uit liefde voor katten. En als jij hier shopt, dan denk ik dat je dat wel herkent. Ik wil niet alleen een mooie handige webshop zijn, maar ook echt een relatie aangaan. Je helpen waar ik kan met het samenleven met je kat(ten). Mijn motto is niet voor niets purrfect living.

Purrfect living gaat over echte mensen, laten we rekening met elkaar houden!

Klik hier voor Droog Kattenvoer van Cats & ThingsKlik hier voor Nat Kattenvoer van Cats & Things

Hou er rekening mee dat je kat geen gewone consument is!


Op alle zaken van Cats & Things is het nederlands recht van toepassing.
Voor de webwinkel hanteer ik dus gewoon de wettelijke webwinkel voorwaarden.

Maar als je een product uitpakt en aanbiedt aan je kat, dan is zo'n product niet meer nieuw is voor een andere kat. Katten hebben een hele goede neus en kunnen van slag raken als ze de geuren van andere kattenhuishoudens opmerken. Dat is een indringer in hun vertrouwde territorium en kan leiden tot onzindelijk gedrag of andere stress uitingen. 

Bovendien heeft ieder kattenhuishouding zijn eigen bacteriën en kunnen ziekten van het ene huishouden naar het andere huishouden verspreid worden. Op het moment dat je het product dus aanbiedt aan je kat, het omdoet of er mee probeert te spelen, stel je het product dus bloot aan die bacteriën. 

Zo’n product zou jij toch ook niet aan je kat willen geven? Niet iedere kat heeft een goede afweer of is up to date ingeënt, dus als je twijfelt over de kleur of formaat van het product laat het dan in plastic zitten terwijl je het beoordeeld en laat je kat er in geen geval gebruik van maken. Als je op die manier handelt, is het recht op retour geen probleem.

 

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss