Wil jij leren TANDENPOETSEN bij je kat?

categorie: online leren, TANDENPOETSEN, handelen

Ieder jaar vlak na februari, de maand van het Gebit, kun je samen met anderen aan de TANDENPOETSchallenge meedoen. 

Heb jij tijdens de gebitscontrole te horen gekregen dat het eigenlijk wel beter is dat je vanaf nu gaat tandenpoetsen bij je kat. En vind je dat "een dingetje", zie je er tegenop en heb je hulp nodig lees dan verder...

geplaatst: 6 januari 2020 2019 © Ina van Berkum
reageren? even via 
het contactformulier

Wil jij ook met de TANDENPOETSchallenge meedoen?

Dit jaar beginnen we op 15 maart
en 2 maanden lang loos ik je met ieniemienie babysteps door het tandenpoetsen heen.

Wat is het?


Het is een online training
die je gewoon achter je eigen computer kan volgen, dus je hoeft nergens heen. En je gaat zeker niet slepen met je kat… het idee dat je dreigt met een tandenborstel is al erg genoeg.

Met een mailbegeleiding
die min of meer het tempo aangeeft. En op dit tempo worden de lessen in de online training ook zichtbaar. Als je kat iets meer moeite heeft met je ongewone aandacht kan je natuurlijk langzamer gaan. Maar je kan niet sneller….

En een facebookgroep
om je successen te delen. Ja echt, omdat het in zo’n langzaam tempo gaat is de kans op succes enorm.

Met een wekelijkse Q&A
Via de mailbegeleiding en een post in de facebookgroep wordt er wekelijks een Q&A ingepland. Nog een reden waarom het tempo vast staat, iedereen blijft zo in dezelfde fase en je groeit met elkaar mee. De antwoorden en/of live video kan je altijd nog eens terug kijken.

Voor iedereen met een aaibare kat!
Dat is wel het minste vereiste, je kat moet aaibaar zijn. Je moet hem natuurlijk wel op kunnen pakken. Maar voor de rest worden jij en je kat langzaam voorbereid op het gerommel in en aan dat kattenbekje.

Met handige ontstress handelingen voor je kat
Je leert een paar fijne technieken waarmee je ook in andere situaties je kat wat rustiger kan maken. Het zijn ook mooie handelingen om de vertrouwensband met je kat te verdiepen.

En ook rustgevend voor jou
Juist omdat het in van die kleine stapjes gaat en omdat we gebruik maken van massagetechnieken om de band met je kat te verdiepen, wordt jij ook rustiger. Krijg je ook meer vertrouwen en dat is heel belangrijk als je met je kat gaat werken.

Met drie technieken die je kan uitproberen
Niet alle katten zijn het zelfde en ook jij kan een voorkeur hebben voor een bepaalde poetstechniek. In deze training passeren ze allemaal de revue, zodat je kan ervaren welke techniek voor jou en je kat het beste werkt.

En alle hulpmiddelen die je nodig hebt
Alles wat je nodig hebt om de complete challenge te volgen zit in een box. Er staat je dan ook niets in de weg om alle handelingen uit te voeren en te proberen. De techniek die je het meeste aanspreekt, ontwikkel je verder.

Tsja eigenlijk is dit de basic van wat de TANDENPOETSchallenge is.

Je gaat gewoon leren tandenpoetsen bij je kat. En je krijgt toegang tot de cursus door een TANDENPOETSbox aan te schaffen… zo simpel is het eigenlijk.

Waarom zou je gaan tandenpoetsen?


Het waarom…
die had je natuurlijk zelf al lang bedacht. Omdat het gezond is voor je kat, omdat je kat meer aanleg heeft voor tandproblemen, het zijn soms net mensen?! Maar de meest voorkomende reden is omdat de dierenarts je heeft verteld dat het toch wel handig is om iets aan tandenpoetsen te doen.

En andere redenen…
Omdat die tandenpoetsbrokjes niet in overeenstemming zijn met jouw dieet filosofie?! Want die optie geeft de dierenarts ook wel eens: tandenpoetsbrokjes. Maar soms zijn die brokjes niet genoeg en dan kom je toch weer uit bij de beste oplossing voor een schoon gebit namelijk... tandenpoetsen.

"Kijk, daar doe je het voor! Controle bij de dierenarts, 6 maanden na de tandenpoetschallenge. Veel minder tandsteen en heel rustig tandvlees. Zelfs bij onze 12-jarige Ciske zo’n mooi resultaat."

< Mineke van der Laan >


Het werkt echt!
Ik kreeg dit toegestuurd van een van mijn eerste deelnemers. Een jaar ervoor had ze nog een waarschuwing gekregen van haar (tandheelkundige)dierenarts en nu ineens dit… we hadden allebei het gevoel dat je vroeger kreeg als je een goed rapport kon laten zien. Waanzinnig gewoon, het bewijs dat het dus echt mogelijk is, zelfs bij oudere katten! Doe gewoon mee! En bestel je box hier onder.

Behoefte aan een persoonlijke meet & greet?
Ben je sceptisch en wil je mij even persoonlijk ontmoeten, voordat je met die challenge aan de slag gaat. Dan zijn de info-middagen in maart een geweldige basis om eens kennis te komen maken. Tijdens die info-middag leg ik uit hoe je het bekje van je kat kan checken.  Je kan ook even live bekijken wat er nou allemaal in de TANDENPOETSbox zit en natuurlijk kan je hem ook meteen meenemen. En daarna...

Doe je mee?


Op 15 maart beginnen we
Dan is de gezamelijke kick-off van de TANDENPOETSchallenge 2020! Ik organiseer deze challenge maar 1 keer per jaar. Als je heel graag wilt leren tandenpoetsen en niet alleen wil "worstelen" met je kat. Het heel fijn vindt om samen met anderen je ervaringen te delen, maak dan gebruik van deze challenge. Je krijgt 2 maanden begeleiding en de mogelijkheid tot het weekelijks vragenuurtje. En de leeromgeving staat zelfs 3 maanden tot je beschikking. Als je stap voor stap meedoet, dan kan je daarna met een van de technieken bij je kat tandenpoetsen en is het een gewoonte geworden.

Nieuwsgierig naar die online leeromgeving…
Whaha ik ken mijn klanten toch… je kan hier alvast een soort van voorproefje krijgen op die trainingsomgeving. Ik maak bij iedere training altijd een paar algemene lesjes die openbaar zijn, zodat je even kan proeven of je met me door één deur kan. Gewoon even de look & feel op je laten inwerken. Die echte training is pas zichtbaar als je een inlogcode hebt. En die persoonlijke code vind je in de TANDENPOETSbox.

Bij aankoop van een box krijg je toegang tot de TANDENPOETSchallenge

© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss