Riverwood nto the Wild

In Riverwood kattenvoer komt het beste van alle werelden samen. Er zijn zes soorten kattenbrokjes Riverwood. In elke variant zitten drie hypoallergene eiwitbronnen. Het vlees dat dit merk gebruikt is van dieren die vrij rond hebben kunnen lopen waardoor zij een dierwaardig bestaan hebben gehad en betere spieren hebben kunnen ontwikkelen. Dit heeft natuurlijk weer een gunstig effect op de kwaliteit van het vlees. Wat ook heel fijn is dat Riverwood geen granen of aardappels als koolhydraatbron gbruikt. Ze hebben gekozen voor gele erwten, dat een lage glycemische index heeft. Die worden langzaam afgebroken en dat is beter voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel.

Riverwood bevat een uitgebalanceerde selectie aan groenten en fruit die zorgen voor natuurlijke vitamine, antioxidanten en andere noodzakelijke voedingsstoffen. De formule van de ingrediënten komt zoveel mogelijk overeen met die van de natuurlijk prooien van je kat. Met dit verschil dat er wel rekening wordt gehouden met de moderne levenswijze en daarom is er bij de droogvoeren keuze uit meer of minder energie, gevoeligheid, ondersteuning voor grote katten of katten met langhaar.

Riverwood kattenvoer gebruikt bijzondere eiwitbronnen zoals eend, kalkoen, fazant, eland, hert, wild zwijn, lam en konijn. Stuk voor stuk hoogwaardige eiwitbronnen met gezonde voedingswaarden, die nog niet of nauwelijks in kattenvoeding worden gebruikt en daardoor prima passen in een hypoallergeen dieet. De meeste katten met voedselallergie of voedselintolerantie zijn overgevoelig voor een eiwit zoals rund, kip of tarwegluten. 

De graanvrije formule draagt bij aan het voorkomen van voedselintoleranties en voedselallergiën, gerelateerd aan granen. Elke variant bevat vlees als eerste ingrediënt, welke jouw kat voorzien in dierlijke eiwitten. Riverwood bevat een mix van gezondheidsondersteunende kruiden die bijdragen aan een goede gezondheid en de werking van het immuunsysteem, dit draagt op zijn beurt bij aan beter welzijn van jouw kat!

Riverwood is het paradepaardje van het oer-Nederlandse bedrijf Johnson Petfoods

Sorteer op
© 2016 - 2020 Cats and Things | sitemap | rss