UNIEK SAMENGESTELDE COLLECTIE * EIGEN LIMITED EDITIONS * ADVIES & TRAININGEN
0 Winkelwagen
Toegevoegd aan je winkelwagen
    Je hebt {{cart item_count}} items in je winkelwagen
    Je hebt 1 item in je winkelwagen
      Totaal

      Wat voor informatie verzamel je eigenlijk?

      Ja jeetje, een website verzameld eigenlijk best veel informatie. Dat is logisch want hoe komt anders je pakketje op het juiste adres. Maar er worden nog meer dingen gemonitord, om er voor te zorgen dat alles soepel loopt tijdens het browsen en shoppen. 
      Op deze pagina kun je zien welke gegevens er worden verzameld als je de website gebruikt, waarom deze gegevens worden verzameld en hoe ze gebruikt worden om je gebruikservaring te verbeteren. Zo snap je precies hoe het werkt met Privacy & Cookies en zo niet... mail me

      FAQ Privacy beleid & Cookies

      ________________________________________

      Wanneer je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid van Cats & Things. Je gegevens zullen nooit aan derden worden doorverkocht en/of verstrekt. Persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn in overeenstemming met de Algemene Vordering Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

      Wie beheert deze site?

      Cats & Things wordt beheerd door Ina van Berkum
      Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in Cats & Things en ik neem de privacy van je persoonsgegevens serieus en ga dan ook zorgvuldig met je gegevens om.

      Gegevens: Cats & Things - Hazenstraat 26 - 1016 SP Amsterdam
      KvK: 33283855 Tel. (020)4283038 Email: info @ catsandthings.nl

      Welke gegevens worden er verzameld?

      Wanneer je bent ingeschreven voor de MIEUWSmail, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, dan wordt je gevraagd om je gegevens in te vullen. Alleen die gegevens die je zelf verstrekt worden verwerkt.

      Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

        • voor- en achternaam
        • e-mailadres
        • telefoonnummer
        • bedrijfsnaam
        • straat en huisnummer
        • postcode en woonplaats
        • IP-adres
      Met welk doel worden mijn persoonsgegevens gebruikt?
      • Je voor- en achternaam en adres worden gebruikt voor het verzenden van een bestelling.
      • Je voornaam en e-mailadres wordt gebruikt voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven, als je je hiervoor hebt aangemeld. Ze worden ook gebruikt als je een download hebt aangevraagd zoals bijvoorbeeld een e-book of checklist.
      • Je naam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij het doen van een bestelling kunnen worden gebruikt voor het beantwoorden van vragen en/of navraag doen over een bestelling. Het is niet verplicht je telefoonnummer in te vullen, communicatie kan dus ook altijd via e-mail verlopen.
      • Je e-mailadres wordt gebruikt om je een bevestiging en factuur te sturen na het plaatsen van een bestelling. Ook zal de bezorgdienst uit naam van de Cats & Things een track & trace code sturen wanneer je pakket wordt verzonden. 
      • Je IP-adres wordt opgeslagen wanneer je een bestelling plaatst om misbruik bij betaling te herkennen.
      Waar blijven de gegevens die ik invul op catsandthings.nl?

      Wanneer je bent ingeschreven voor de MIEUWSmail, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht, dan heb je je gegevens achtergelaten op catsandthings.nl 

      Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem Convert Kit en op het webshop systeem van Shopify.

      Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Covert Kit. De servers van Convert Kit zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Je gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

      Als je geen e-mailserie of MIEUWSmail meer van Cats & Things wil ontvangen, dan kan je je altijd uitschrijven door op de uitschrijflink onderaan de e-mail te klikken. Je gegevens worden dan meteen uit het Convert Kit bestand verwijderd en ze worden niet meer bewaard. 

      Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van het webshop systeem Shopify. Persoonsgegevens die je deelt met Cats & Things via de website worden gedeeld met deze partij.

      Shopify heeft toegang tot je gegevens zodat ze technische ondersteuning kunnen bieden en ze zullen nooit je gegevens gebruiken voor een ander doel. Shopify is verplicht gepaste beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. 

      Shopify behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Shopify houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor (persoons)gegevens. Het EU/US Privacy Shield is van toepassing, je gegevens worden mogelijk in de Verenigde Staten verwerkt.

      Wat zijn mijn rechten?
      • Je hebt altijd recht de toestemming tot het verwerken van je gegevens in te trekken. Je gegevens zullen dan niet langer verwerkt worden.
      • Je hebt altijd recht je gegevens in te zien, aan te passen, en te verwijderen. 
      • Je hebt het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens wanneer jij het niet eens bent met hoe je gegevens verwerk worden. 
      • Je hebt recht om te vragen dat je gegevens leesbaar aan een andere partij worden overgedragen

      Als je gebruik wil maken van bovenstaande rechten kan je je verzoek mailen naar info@catsandthings.nl.

      Moet ik mijn gegevens verstrekken?

      Zonder je gegevens kunnen er geen bestellingen worden opgestuurd en kan je ook geen digitale informatie zoals e-books en checklists downloaden. Je gegevens worden dus alleen verwerkt om ervoor te zorgen dat jij je producten zo snel en makkelijk mogelijk ontvangt. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Je gegevens wordt alleen aan een derde ter beschikking gesteld als zij betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling, zoals de pakketbezorger. 

      Wanneer je je bestelling betaalt wordt je doorverwezen naar een zogenaamde Payment Processor via een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, je Pay login of IDeal gegevens) worden door deze beveiligde verbinding niet doorgegeven aan onze servers en worden dus ook niet opgeslagen. 

      Hoe veilig zijn mijn gegevens?

      Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die catsandthings.nl verwerkt.

      Wat zijn Cookies?

      Cookies zijn kleine bestandjes die met deze webshop worden meegestuurd en door je browser worden opgeslagen op het apparaat waarmee je de website bezoekt, bijvoorbeeld je computer of telefoon. Wanneer je de webshop later weer bezoekt kan de informatie die is opgeslagen in de cookie worden meegestuurd. 

      Die cookies zorgen ervoor dat de webshop zo goed mogelijk werkt en dat advertenties worden afgestemd op je voorkeur.

      Wie plaatsen allemaal Cookies en wat doen ze?

      Shopify maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

      Het statistiekenpakket, Google Analytics, plaatst ook cookies. Ik wil graag weten hoe bezoekers de webshop gebruiken en hoeveel mensen maandelijks catsandthings.nl bezoeken, zodat het gebruik van de webshop geoptimaliseerd kan worden. Het is niet de bedoeling dat je ongewenst gevolgd wordt, maar er zijn goede statistieken nodig om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom nooit persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

      Moet ik Cookies accepteren?

      Je kan cookies uitschakelen en/of verwijderen via jouw browserinstellingen. Je kan cookies van derden automatisch uitschakelen, in je browserinstellingen aangeven dat je niet getrackt wil worden, en cookies altijd verwijderen uit je browser en blokkeren per domein. 

      Mag ik delen op Social Media?

      Ik vind het super leuk als je informatie en producten van mijn Cats & Things deelt op social media. Daarom staan er ‘share buttons’ voor Facebook en Instagram op deze website. Wanneer je ervoor kiest informatie van deze shop te delen op je social media is het belangrijk dat je hun privacy verklaringen raadpleegt. 

      Wat is de bewaartermijn van mijn gegevens?

      Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Dit zijn de bewaartermijnen die we aanhouden:

      • E-mails en nieuwsbrieven: De gegevens die je opgeeft bij het aanmelden voor de MIEUWSmail wordt bewaard zolang je ingeschreven staat. Wanneer je je afmeldt voor de MIEWSmail worden je gegevens binnen drie maanden uit het systeem verwijderd.  Je ontvangt per direct geen nieuwsbrief meer.
      • Persoonsgegevens voor bestellingen: Je gegevens worden niet langer dan 12 maanden na je laatste bestelling bewaard, tenzij je een account hebt aangemaakt. Wanneer je een account hebt blijven je gegevens bewaart, totdat je aangeeft dat je je account wil opheffen. 
      • De gegevens in mijn boekhoudsysteem worden tenminste 7 jaar bewaard, om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Na het verloop van deze 7 jaar worden jouw gegevens binnen een jaar verwijderd, tenzij er een wettelijke verplichting is om deze langer te bewaren. 
      Wijzigingen

      Cats & Things houdt altijd het recht om het privacy beleid te wijzigen. De wijzingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

      ________________________________________

      14 Mei 2018 - Cats & Things - catsandthings.nl